Metsähotelli Kannonkoskelle, Piispalaan

Vapaa-aika
25.04.2022
Karstulan Seudun Samoilijat ry
Tanja Kyrönlahti
nyu

Metsähotelli Kannonkoskelle, Piispalaan

Suomen Luonnon Päivänä 27.8.2022 vietetään Nuku yö ulkona -kampanjaa jo seitsemättä kertaa. Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanja rakentuu Suomen Ladun jäsenyhdistysten järjestämien tapahtumien ja kahden päätapahtuman ympärille. Vuoden 2022 Nuku Yö Ulkona -päätapahtumat järjestetään Nurmijärvellä ja Kannonkoskella

Piispalassa tulee toimimaan noin 200-paikkainen metsähotelli. Metsähotellin toteuttaa Karstulan Seudun Samoilijat yhteistyössä Nuorisokeskus Piispalan ja Suomen Ladun kanssa.

Päätapahtumien metsähotelleista voi varata maksuttoman majoituspaikan joko riippumatosta, vaellusteltasta tai puiden väliin kiinnitettävästä Tentsile -puumajoitteesta. Sekä Kiljavan että Piispalan metsähotelleista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman majoituspaikan. Majoittuminen metsähotelleissa on maksutonta.

Päätapahtumien tarkempi tapahtumaohjelma julkaistaan toukokuun aikana ja ilmoittautuminen metsähotelleihin avataan kesäkuun alkupuolella. Metsähotelleihin on paikkoja rajoitetusti, joten suosittelemme seuraamaan Suomen Ladun viestintäkanavia.

Lisätietoja:

Tapahtumasuunnittelija Petteri Tiainen
petteri.tiainen@suomenlatu.fi

Karstulan Seudun Samoilijat

Maisa Piesala / karstula.samoilijat@gmail.com

Tanja Kyrönlahti / tanja.kyronlahti@suomenlatu.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset