Toimintavuosi 2021

Vapaa-aika
SPR / Kyyjärvi
Tanja Kyrönlahti

Toimintavuosi 2021

Kyyjärven Punaisen Ristin osaston toimintavuosi 2021 on koottu numeroiksi toimintakertomukseen. Tässä teille katsaus, mitä se SPR:n toiminta sitten on ollut.

Ihan alkuun osaston varapj:n ominaisuudessa voin todeta, että pienen paikkakunnan osastoksi toimintaa on saatu ylläpidettyä hienosti. Tästä iso KIITOS kaikille vapaaehtoisille. Hienoa, että aktiivisia vapaaehtoistoimijoita löytyy.

Vinkkinä: Vapaaehtoisena pystyy olemaan kuka tahansa meistä. Ehkä tärkein vapaaehtoisena toimimisesta on se, että haluat antaa omaa aikaasi toisille. 

Katsaus vuoteen 2021:

5.11. juhlittiin hyvän ruuan ja kahvittelun merkeissä osaston 70v. juhlaa. Osaston jäsenmäärä on 60, joka on vuodesta toiseen pysynyt lähes samana. 

Osaston hallitus (6 hlöä): Paula Halkosaari (sihteeri), Eliisa Heiskanen (ystävätoiminta), Helmi Kotanen (rahastonhoitaja), Mari Pohjoiskangas, Viivi Humalajoki (puheenjohtaja) sekä allekirjoittanut. 

Hallituksen kokouksia pidettiin neljä. Näiden lisäksi WA-ryhmässä on pidetty yhteyttä kokousten välillä. Virkistyspäivää vietettiin Harsunkankaalla. 

Nälkäpäiväkeräys toteutettiin lipaskeräyksenä 24.-25.9. Paletin edustalla. Keräyksen tuotto oli 590,72€. 

Menneen vuoden aikana osasto on tukenut S-ryhmän ruokalahjakortilla sekä vaatekeräyksellä muutamaa perhettä. Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaettiin yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa. 

Ystävätoiminnassa on 12 henkilöä mukana. Ystävätoiminta järjesti kesän aikana lauttaretken Lintusaareen sekä kahvituksen leirintäalueella. Tapahtuma keräsi hyvin ystäviä ja heidän asiakkaitaan. Lokakuussa SPR:n ja Eläkeliiton Apuset kokoontuivat Kivirantaan keskustelemaan toiveista ja yhteistyön tavoitteista. 

Vapepa sai LähiTapiolalta 800€ lahjoituksen, jolla hankittiin viisi reppua sekä otsa- ja taskulamput sekä lämpöpeitot. Etsintöjä ei lähialueella vuoden aikana ollut. Pohjoisen keski-Suomen paikallistoimikunta on pitänyt WA-ryhmässä yhteyttä Vapepalaisten kanssa. 

Koronan vaikutus on rivien välissä luettavissa. Joitain tapahtumia ei ole voitu järjestää kuluneella kaudella. Punaisen RIstin Kyyjärven osaston tilikausi jäi alijäämäiseksi 947,56€.

Osaston plsta, Tanja K

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset