4H:n kesäkalenterit

Lapset ja nuoret
02.05.2022
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Essi Honkonen

4H:n kesäkalenterit

4H järjestää kesän aikana paljon ohjelmaa etenkin lapsille. 

Kyyjärvellä on ohjelmassa kaksi viikon mittaista lastenleiriä ja yksi päivän mittainen päiväleiri yhteistyössä seurakunnan kanssa. Lisäksi leikkikenttätoiminta ja jalkapallokerho kokoontuvat viikoittain toimintapuistossa. Jalkapallokerhoon kannattaa tulla kaikki liikunnasta kiinnostuneet lapset, sillä ohjelmaa voidaan myös muuttaa lasten toiveiden mukaan tai jakaa ryhmä kahtia eri leikkeihin ja peleihin. Pääteemana on kuitenkin jalkapallo, jos paikalle saadaan riittävästi jalkapallosta kiinnostuneita lapsia. 

Karstulassa 4H on mukana kahdella kunnan järjestämällä lastenleirillä. Lisäksi tiedossa on yksi päivän mittainen päiväleiri yhteistyössä seurakunnan kanssa. Nuorille suunnattu Paintball-tapahtuma on loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan värikuulasotaa omalla paikkakunnalla! Tapahtuman tarkempi sijainti ilmiotetaan myöhemmin.

Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyy kuvissa olevista kesäkalentereista. Molemmille kunnille on omat kalenterinsa. Kalenterit löytyvät tästä artikkelista myös pdf-tiedostoina. 

Lisätietoja kesän ohjelmasta saa Essiltä 044 059 6621, karstula-kyyjarvi@4h.fi tai 

Sallalta: 040 565 3617, salla.kinnunen@4h.fi

Liitetiedostot

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset