Talviuimareiden kausi päätökseen

Liikunta ja urheilu
01.05.2022
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
laiturilta 22

Talviuimareiden kausi päätökseen

Vuosi kääntyy kohti kesää ja jääpeite Kyyjärvessä vähenee pikku hiljaa. Virallisesti talviuintikausi jatkunee aina siihen saakka, että veden lämpö on +10 asteista.

Kyyjärven Kyky / Talviuimarit tekivät sopimuksen rantasaunan käytöstä ajalle 16.11.2021-30.4.2022.  Vapun aattona, lauantaina 30.4. talviuimarit lämmittivät viimeisen kerran saunan leirintäalueella tälle kaudelle.

Kuluneen talvikauden aikana on saunaa lämmitetty kolme (3) kertaa viikossa. Talven aikana kirjaan kirjanneita nimiä on 70 eri henkilöä ja päästiin ennätyksiin myös avannossa käyntien määrässäkin: 550. Alle 16 vuotiaita kävijöitä on alle 10. 

Talven aikana uitiin revontulien leimuessa, tuiskussa, pakkasessa, kuunvalossa, hiljaisuudessa ja välillä kovassa tuulessakin. Hienoja kohtaamisia ja viikon kohokohtia. Hetkiä ihan itselle, joista ammentaa voimia eteenpäin. Parasta saunailloissa oli se naurun määrä, joka kuului mökin ulkopuolelle. Ihan mahtaaa, että meitä on näin monta, joille talviuinnista on tullut osa elämäntapaa. 

ps. vielä ehtii talviuinnit maksaa jos on päässyt unohtumaan (huolehdi asia kuntoon toukokuun aikana) FI44 4765 1020 0493 70 / kausi 30€ / 2€ kerta

Lämmin kiitos yhteistyöstä: Lennun Klapi, Sami Hänninen, Kyyjärven Kunta, Tulostekniikka ja Kyyjärvi Camping

Talviuinti - avanto ja avannon auki pitäminen ym - ovat urheiluseuran alaista toimintaa. Uutta kautta työstetään tulevan kesän aikana ja mm.portaat kunnostetaan. Mikäli sinulla olisi talkoita tiedossa, kuulemme niistä miellellämme. 

yhteystiedot Kyyjärven Kyky / yhdistelmäjaoston puheenjohtaja: Tanja 040516 7366

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset