Asiantuntijat palveluksessasi - tule tutustumaan!

Työ ja yrittäminen
09.05.2022
Mediatili Oy /
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Mediatili Oy

Asiantuntijat palveluksessasi - tule tutustumaan!

Mediatili Oy kutsuu nykyiset ja uudet yrittäjät pienelle iltapalalle ja kahville Kivirantaan 18.5 klo 17.00. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla.

Uutta teknikkaa on runsaasti mukana, sillä tapahtuma on Kyyjärven historian ensimmäinen yrityksen toteuttama nelikanavainen asiakkaiden lähestymistapa. Paikan päälle tuleville on Kivirannan salissa ohjelman aluksi maukasta iltapalaa, mutta osallistumaan pääset myös Teamsilla. Mediamyllärit ry puolestaan hoitaa tapahtuman striimauksen Nopola News nettiTV:n kautta maailmalle ja lähetys näkyy tietenkin Maxivision iptv-kanavalla Keski-Suomen valokuituverkot KSVV Oy:n ja Kasenetin seutuverkoissa. Kameroita ei kannata säikähtää, sillä saliin varataan tilaa siten ettei osallistuja näy lähetyksessä niin halutessaan. 

Tilaisuuden ohjelma on seuraava:

17.00 Kevyt iltapala ja kahvit
17.15 Kyyjärven kunnan puheenvuoro, valtuuston vpj Antti Tuukkanen
17.30 Mediatilin esittely, toimitusjohtaja Sanna Viiliäinen
18.00 Niina Pudas, HR-asiantuntija, mm. YT-lain muutokset / keskustelu & kysymyksiä
18.30 Kalevi Sivula, yritysneuvoja, yrityksen talouden suunnittelu ja ennustaminen, keskustelu & kysymyksiä

Tilaisuus päättyy noin klo 19.00. 

Sinulla on mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen ilmaiseen konsultointiin (n. 30 min). Katso tarkemmat ohjeet liitteenä olevasta kutsusta.

Järjestelyjen onnistumiseksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon joko paikan päälle tai Teamsiin. Ilmoittaudu perjantaihin 13.5 klo 12.00 mennessä sähköpostilla reskontra@mediatili.com

Tervetuloa

Liitetiedostot

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset