Kyyjärven yrittäjät ry:n kuulumisia

Työ ja yrittäminen
03.05.2022
Kyyjärven yrittäjät ry / Katriina Oinonen
Kyyjärven yrittäjäyhdistys ry
Katriina Oinonen
Teltta

Kyyjärven yrittäjät ry:n kuulumisia

Kyyjärven yrittäjät ry piti kevätkokouksen viime keskiviikkona POP Pankin tiloissa.

Kaksi korona vuotta on vaikuttanut kovastikin yritysten ja yhdistyksen toimintaa. Onneksi nyt näyttää siltä, että olemme palaamassa taas vähän normaalimpaan elämään. Yhdistys ei ole voinut tänä aikana järjestää yhteisiä kokoontumisia ja tapahtumia. Syyskokouksen ja -juhlan olemme onneksi saaneet molempina syksyinä toteutettua ja niissä onkin ollut mukava tavata muita yrittäjiä.

Nyt oli sitten pitkästä aikaan mahdollista suunnitella tulevaa toimintaa. Alla ennakkotietoa tulevista tapahtumista ja syysretkestä 

13.5.2022
Koulukeskuksessa pidetään Tapahtumien ilta, jossa yrittäjät laittavat oman teltan pystyy. Siellä on mahdollista esitellä omia yrityksiä ja tehdä Kyyjärven yrittäjiä tutuksi. Lisäksi Lennun klapi tuo klapipussin ja lähimmäksi pussin painon arvanneiden kesken arvotaan tuo lämpöä tuottava pussi jollekin onnekkaalle omaksi.

23.7.2022
Paletin parkkipaikalla on kahden vuoden tauon jälkeen Kyyjärven markkina. Järjestämisestä vastaa tänä vuonna Kyky. Yrittäjät ovat tietysti mukana teltan kanssa ja keksitään sinnekin jotain kivaa toimintaa tai ainakin arvonta. Voitte tuoda jotain omaa rekvisiittaa teltalle, jos haluatte.

16.-17.9.2022
Järjestämme retken Iisalmeen. Ajatus on käydä ainakin Olvilla ja Ponssella jos vierailut heille käyvät. Muitakin kohteita voidaan lisätä, jos sopivia on jollain tiedossa. Majoitus on ajateltu järjestettävän Runnin kylpylässä. Katriinalle saa jo tehdä ennakkoilmoittautumisia, jos tuo matka kiinnostaa. Matkalle tulisi olla lähtijöitä vähintään 30 ja enintään 40. Keski-Suomen Yrittäjät antavat paikallisyhdistyksille 500 € koulutukseen tai virkistystoimintaan ja me voisimme käyttää tuon tähän retkeen.

Yhdistyksen toimintaa voi seurata Nopola New:ssä ja Facebookissa: https://www.facebook.com/kyyjarvenyrittajat sekä Yrittäjien www.sivuilla:  https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/kyyjarven-yrittajat/.

Kiitokset POP Pankille kahveista!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset