4H:n Ruokakoulu

Lapset ja nuoret
10.06.2022
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Essi Honkonen

4H:n Ruokakoulu

Kesäloman ensimmäinen viikko vietettiin Ruokakoulun merkeissä.

Innokkaat leiriläiset pääsivät ensimmäisen kesälomaviikon aikana valmistamaan joka päivä aamiaisen, lounaan ja välipalan. Viikon aika valmistui mm. soijamakronilaatikkoa, jauhelihakeittoa, pizzaa ja teeleipiä. 

Kokkailun ohessa syntyi paljon tiskiä ja siivottavaa, mutta nämäkin saatiin sovussa hoidettua tasapuolisesti osallistujien kesken. Leirillä oli 4H:n työntekijän lisäksi apuna kaksi nuorta ohjaajaa, niin jokainen leiriläinen sai hyvin apua ja neuvoja viikon aikana. 

Jokaiseen päivään kuului myös hyvä tovi liikuntaa toimintapuistossa. 

Viikon parasta antia oli leiriläisten mukaan itse kokkaaminen, pizzan syönti, ulkoleikit ja jonkun mielestä leirillä oli parasta kaikki! Jokainen myös oppi leirin aikana jotakin uutta. 

 

4H:lla on tulossa yleisleiri nuopparilla 27.6.-1.7. ja vielä kaivattaisi osallistujia leirille, jotta saadaan se pidettyä! Ilmoittautumiset 20.6. mennessä mieluiten viestillä / WhatsAppilla numeroon: 040 565 3617. 

Ensi viikolla alkaa toimintapuistossa jalkapallokerho ja leikkipuistotoiminta, joihin molempiin mahtuu hyvin mukaan! Lisätietoja 4H:n kesähojelmasta löytyy tämän linkin takaa. 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset