Kyyjärven kunta etsii talous- ja hallintosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Työ ja yrittäminen
29.06.2022
Kyyjärven kunta
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Kyy York Pieni kylä - Suuri sydän.

Kyyjärven kunta etsii talous- ja hallintosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Talous- ja hallintosihteerin tehtäviin kuuluu tiivis yhteydenpito ulkoisen taloushallintopalveluiden tuottajaan. Kyyjärven kunta on selvittämässä taloushallinnon ulkoistamista 1.1.2023 lukien ulkoiselle palveluntuottajalle ja määräaikaisesti siirretään jo syyskuusta 2022. Toimit kunnan puolelta taloushallinto-ohjelmiston pääkäyttäjänä ja osallistut ohjelmiston käyttöönottoprojektiin.

Vastaat taloushallinnon tehtävistä; osaat os­to­res­kont­ran, talousarvion, osavuosikatsauksien, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen avustavat toiminnot. Valmistelet hallinnon esityslistoja ja pöytäkirjoja. Tehtävänkuva muokkautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa kou­lu­tus­ta (esim. taloushallinnon tradenomi, merkonomi) sekä työko­ke­mus­ta taloudesta. Arvostamme kokemusta jul­kis­yh­tei­sön taloushallinnon tehtävistä. Tehtävänkuva vaatii laaja-alaista ammattitaitoa, tietoteknistä osaa­mis­ta, numerotarkkuutta, järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen työs­ken­te­lyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja ja luottamuksellisuutta.

Viikkotyöaika 36h 15min liukuvalla työajalla. Kii­re­hui­put toistuvat ajoittain ja vaativat hyvää paineensietokykyä (esim. tilinpäätös, talousarvio).

Palkkaus ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaan ja perustuu teh­tä­vän vaativuuden arviointiin ja siinä nou­da­te­taan 6 kuukauden koeaikaa. Lääkärintodistus terveydentilasta on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työn aloitus mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit toimistosihteerin työtehtävästä, kysy lisää Tiinalta numerosta 044 459 7001 tai laita sähköpostia tiina.pelkonen@kyyjarvi.fi

Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää www.kuntarekry.fi kautta 7.7.2022 klo 15:00 mennessä. Haastattelut alustavasti pe 8.7.2022 klo 12:00.

 

 

Pieni kylä - Suuri sydän on Kyyjärven tunnuslause. Pienessä kunnassa tehdään töitä hartiavoimin ja tosissaan, mutta ei tosikkomaisesti. Tavoitteiden eteen ponnistellaan yhdessä, iloitaan toistenkin onnistumisista ja otetaan opiksi omista virheistä. Lue lisää Kyyjärven kunnasta www.kyyjarvi.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset