Kyyjärvi Camping – kauden startti eli avajaiset pidetään lauantaina 4.6. klo 18-00

Vapaa-aika
01.06.2022
Kyyjärvi Camping Oy
Kyyjärvi Camping Oy
.

Kyyjärvi Camping – kauden startti eli avajaiset pidetään lauantaina 4.6. klo 18-00

Tätä on odotettu ja vihdoinkin se on täällä, nimittäin kesäkuu ja kauden avajaiset: Grand Opening!

Kauden avajaisia siirrettiin viikolla, kun luontoäiti oli sitä mieltä, että kesäkuun ensimmäinen lauantai on parempi kuin toukokuun vika lauantai. Näyttää siltä, että luontokin saattaa välillä vaihtaa mielipidettään, mutta lauantaina 4.6. on avajaiset, tuli sitten räntää, kissoja tai sammakoita taivaalta. Ovet on auki ja täyshulina päällä. Isosti tervetuloa!

Samalla muuten juhlitaan Cämppärin 1-VUOTIS SYNTTÄREITÄ! Synttäreitä tullaan juhlimaan ainakin kahtena ellei kolmena viikonloppuna – ollaan me niin ylpeitä tästä mitä ollaan saatu aikaan.  

Cämppärin keikkakalenteri on kohta julkaisukunnossa, joka viikonlopulle riittää hulinaa. Aukioloajoista sen verran, että ollaan auki koko kesän ja ihan joka päivä klo 12-22 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 00 saakka. Huomioiden, että Cämppärin sulkemisajat ovat myös yleisen uimarannan aukioloajat, eli varataan majoittujille myös mahdollisuus palautua päivän tohinoista rauhassa.

Cämppärillä sijaitsee kunnan yleinen uimaranta ja hieno uusi laituri saadaan ihan juuri paikoilleen. Hetki pitää vielä malttaa, että vesiraja on suht normaalilla tasolla, niin saa kunta laitettua laiturin paikoilleen. Hiekkaranta on putsattu ja odottaa malttamattomana kesän uimareita, hiekkakakkujen tekijöitä ja suppailijoita. Suppilaudat on puhallettu ja täydessä valmiudessa lähtemään vesille.

Paljon on tuunailtu ja rakennettu kesäparatiisia­. Nyt vaan aurinkorasvaa naamaan ja pyyhe olkapäälle, se on kesä nyt!

 

WHY CANARIA,

WE HAVE KYYJÄRVI CAMPING!

 

Terveisin Cämppärin poppoo

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset