Kyyjärvi Campingin Juhannus 2022

Vapaa-aika
Kyyjärvi Camping Oy
Kyyjärvi Camping Oy
.

Kyyjärvi Campingin Juhannus 2022

Juhannuksen vietto aloitetaan Cämppärillä torstaina ja lopetetaan sitten kun hyvältä tuntuu. Äiti luonto hellii ja saamme nauttia varsin helteisestä keskikesästä - tervetuloa meille viihtymään!

Torstaina 23.6. nautimme juhannusaaton aaton tunnelmasta Cämppärin Aurinkoterassilla.

Tarjolla on kesäistä tunnelmaa sekä viihdyttävää ja kevyttä musiikkia tietysti. 

Pelillisen sävyn juhlaviikonloppuun värittää torstaina pidettävä Cornholen Kyyjärvi Cup. Ai mikä on Cornhole? Cornhole on täydellinen terassipeli, jossa kaksi joukkuetta kilpailee heittämällä hernepusseja kallelleen asetetulle levylle. Levyssä on reikä, jota kohti pusseja viskotaan. Tyyli on vapaa, mutta levylle jääneestä pussista saa pisteen ja reiän läpäisseestä kolme. Voittaja on ekana 21 pisteen saavuttanut joukkue.

Kyyjärvi Cuppi: ilmoita joukkueesi nimi viimeistään torstaina klo 18 Cämppärille. klo 20 aloitetaan karsinnat ja paras joukkue voittakoon. Osallistujia per joukkue 1-3 pelaajaa. Paras asu palkitaan sekä tietysti voittajajoukkue kukitetaan varsin näyttävästi. Tästä se lähtee, game on! Cornholea on mahdollisuus tulla treenaamaan jo etukäteen.

Perjantaina 24.6.2022 on tietysti juhannuksen pääpäivä! 

Tervetuloa Cämppärille viettämään keskikesän juhlaa. Juhannuksen vietto aloitetaan klo 18. Viime vuonna juhannusvieraita tanssittanut ja viihdyttänyt, oman kylän huippubändi ROCKSADE valtaa lavan myös tänä juhannuksena. Live-musiikki alkaa klo 21. Liput 10 euroa. Helmat hulmuten tehdään juhannuksen nimikkodrinkkejä ja -ruokaa – laitetaan pöytä koreaksi juhannuksen kunniaksi!

Kyllä me kokkoakin sinne Cämppärille kovasti pusaillaan :)

Lauantaina 25.6.2022 jatketaan juhlimista, kesälle kilistelyä ja vallataan Cämppärin Aurinkoterassi.

Kyyjärvi Campingin kesäsesonki on alkamassa, ja hieno huomata että Cämppärin tunnettuus alkaa pikkuhiljaa kasvamaan, joka näkyy muun muassa yhteydenottomäärissä. Saimme ulos hienon uuden varausjärjestelmämme, jota esittelemme pelkällä ilolla: https://kyyjarvicamping.joikubooking.com/fi/majoitukset

 

Cämppärin poppoo haluaa samalla toivottaa kaikille erinomaista ja aurinkoista kesää.    

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset