Tuula Mäkelä Kyyjärven kirjastossa keskiviikkona 27.7. klo 18.

Kulttuuri
Kyyjärven kunta
Maarit Ohranen
Juliste.
Kirjan kansi.
Kirjan kansi.
Kirjan takakansi.
Kirjan takakansi.

Tuula Mäkelä Kyyjärven kirjastossa keskiviikkona 27.7. klo 18.

Tuula Mäkelän sarjakuva Rappuset on saanut upean vastaanoton ja paljon huomiota osakseen valtakunnallisesti. Tulehan kuulolle, kuinka sarjakuva syntyi.

Tuula Mäkelä on vierailemassa Kyyjärven kirjastolla keskiviikkona 27.7. klo 18. Illan teemana ovat sarjakuvat. Samalla vietetään Tuulan näyttelyn avajaisia. Näyttely: Ruutuja ja sivuja sarjakuvasta Rappuset pohjautuu Tuulan alkuvuodesta ilmestyneeseen sarjakuvaan.

Minulla on ilo ja kunnia työskennellä kirjastossa ja seurata asiakkaiden kehittymistä urallaan. Niin monenlaista osaamista Kyyjärveltä löytyy ja sitä skaalaa laajentaa Kyyjärveltä poismuuttaneet, joiden sukujuuret ovat Kyyjärvellä. Ensimmäistä kertaa vastaani kuitenkin tulee henkilö, joka on julkaissut sarjakuvan, vieläpä kuuluisan kustantamon julkaisemana.

Suuri kurpitsa- kustantamon julkaisema Rappuset ilmestyi tämän vuoden maaliskuussa ja nyt on aika Tuulan synnyinkunnassa juhlistaa sitä.

Tulehan sinäkin kuulolle, kuinka sarjakuva syntyy. Kenties saamme myös vinkkausta muiden sarjakuvien tekijöiden tuotannosta. Iltaa emännöi itseoikeutetusti Mäkelän Tuulan kaima ja yläaste-aikainen opettaja, Tuula Härkönen.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa kirja omaksesi.

Ja tietenkin juhlaan kuuluu kahvi- ja mehutarjoilu kastamisen kera!

Olet lämpimästi tervetullut!

Teksti kirjan takakannesta:
"Tuula Mäkelä on Kyyjärvellä vuonna 1979 syntynyt sarjakuvantekijä, joka opettaa graafista suunnittelua Ikaalisten käsi- ja taideteollisuuden oppilaitoksessa. Rappuset on hänen ensimmäinen sarjakuvansa."

P.S. Helsingin Sanomien kulttuurisivuilla (24.7.) oli muuten hieno arvostelu sarjakuvasta!

Huom!
Omatoimikirjasto on suljettuna tilaisuuden vuoksi ke 27.7.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset