Ratinan stadion on yksi WMA 2022 MM-kisapaikoista
tulokset
Puolimaraton 21,1 km ja kymmenen parasta

Tampereen World Masters Athletics 2022 MM-kisojen puolimaraton juostiin sunnuntaina 10.7.

Kisassa oli mukana Kyyjärven Kyvyn Jari Hakola.

Jari Hakolan loppuaika 21,1 kilometrillä oli 1:18.32. Kilpailun voitti Espanjan Manuel González ajalla: 1:12.52. Jari hävisi voittajalle 5:40. Gonzàles oli kisan ylivoimainen voittaja. Sen sijaan hopeasta ja pronssista käytiin tiukka kisa Espanjan Ferran de Torres Burgos, Jarin ja Norjalaisen Torstein Svendsen kesken. Jari oli kaikissa väliajoissa neljäntenä (6.5 km, 12,9 km sekä 19,4 km).

Jari hävisi hopean vain 14 sekunnilla ja voitti neljänneksi jääneen norjalaisen kahdeksalla sekunnilla. 19,4 kilometrin väliajoissa Jari oli neljäntenä, eroa pronssiin oli 12 sekuntia. Jari tuli viimeiset 1 700 metriä 20 sekuntia nopeammin kuin norjalainen.

Lämpimät onnittelut Jarille kisamenestyksestä !