Taas tapahtuu..

Vapaa-aika
22.07.2022
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Karut ukot.

Taas tapahtuu..

On markkinat, on 20-pennin Pajatson SM:ää, on teatteria, on Uittokalliorock 2022 ja vaikka mitä.

Lauantaina 23.7 Kyyjärven markkinat starttaavat tuttuun tapaan aamutuimaan Paletin piha-alueella ja pellolla. Markkinoiden tarkemmat aikataulut ja esiintyjät löytyvät Nopolan jutuista ja varsinaisesta Kyyjärven markkinat -osiosta etusivun yläpalkista. Maakuntaviestin aikaan kokeiltiin tuontyyppistä alasivustoa ja tällä kertaa markkinoiden tiedottamiseen. Markkinoilla aloitetaan ja jos kuntoa riittää, niin seuraavan vuorokauden puolelle asti riittää rientoja ja rytkettä. Sääennusteita ei kannata tuijotella sillä kukaan nyt mistään sokerista ole, mukaan vaan tuttuja tapaamaan.

Mylläreiden osastolla saat vitosella nimesi ja puhelinnumerosi poliisiviranomaisen leimaamiin listoihin. Arvonnassa pääpalkintona on 750 €:n kannettava tietokone ja kakkospalkintonakin 300 €:n Makitan porakonesetti, jolla kuulemma saat pilkkireiän puolen vuoden päästä Kyyjärven jäähän. Lisäkahva on paketissa mukana. Kova ammattilaisen peli, sanoi palkinnon taustalta Lampelan Juha Perhon talouskaupasta. Palkintojen 3-12 yhteisarvo on 700 €.a, joten hyviä ovat nekin. Tosin palkintoja ei kukaan vielä päivän päätteeksi saa mukaansa, sillä arpojen myyntiaika on elokuun loppuun saakka. Syyskuun alussa sitten jotkut saavat mukavan puhelun. Voittajat tiedotetaan tietenkin myös Nopolan sivuilla ja Viispiikkisessä.

Vuoden 2022 20-pennin Pajatso-mestari kruunataan iltapäivän kuluessa Essolla.

Markkinoiden jälkeen sitten äkkiä saunaan ja lisärientoihin. Uittokalliorock 2022 esiintyjäkaarti on varsin nimekäs ja tarjonta monipuolista. Saattaa olla aika monta vuotta siitä, kun Maaseudun Tulevaisuus astui estradille edelliskerran näillä seuduilla. Lauantaina taas.

HET-teatterilla pyörii tämän kesän esityksenä Täydellinen lauantai, mutta jos sen on jo nähnyt niin Paletin screeniltä voi bongata vaikkapa Vastingin NS:n Rasitteita kesäteatterinäytelmän viimeiset esityskerrat.

Pylkönmäen Pönkkäpulling on kuitenkin vasta 30.7 eikä sitä löydy screeniltä eikä Nopolasta, mutta ehkä kuukkelilla tai vasesta tai jostakin.

Tervetuloa ja -menoa tapahtumiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset