Maajoukkue vierailulla Onnelan puutarhassa

Liikunta ja urheilu
12.08.2022
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen

Maajoukkue vierailulla Onnelan puutarhassa

Suomen naisten lentopallomaajoukkkue vieraili Vuokko ja Jouko Huumarkankaan Onnelan tilalla ennen illan ottelua.

Yhteistyötapaaminen järjestettiin tällä kertaa Peuralinnassa. Aamun sateen uhka oli poistunut, sää suosi ja puutarha oli kauneimmilllaan. TIlan isäntä Jouko Huumarkangas toivotti joukkkueen ja sponsorit tervetulleiksi ja kertoi niin tilan kuin puutarhankin historiaa. Huumarkankaan mäen seutu on ollut aikanaan melkoinen vedenjakaja, sillä eri sukupolvissa samalla paikalla syntyneet ovat kuuluneet aikanaan joko Alajärven, Karstulan tai Kyyjärven kuntaan. No, se neljäs eli Suomenselkä jäi sitten syntymättä yhdellä äänellä. Puutarha on kuulemma kuitenkin pääasiassa Vuokon käsialaa, Mukava harrastus ja vuosikymmenten työ joka tapauksessa.

Puheensorina täytti luhtiaitan, johon oli tuttuun tapaan katettu varsin maukas kahvitarjoilu lisukkeineen. Vaikka joukkueen aikataulu oli kiireinen, pieni rentoutuminen oli paikallaan kovan treeniviikon päätteeksi. Jouko kehottikin joukkuetta hetken rentoutumaan ja nauttimaan puutarhan rauhallisesta ympäristöstä.

Liekö tuolla kehotuksella ollut vaikutusta, kun joukkue vain pari tuntia myöhemmin astui areenalle ja voitti Ruotsin puhtaasti 3-0, kuka tietää.

Suomi kohtaa Ruotsin toistamiseen lauantaina 13.8 klo 17.00 liikuntahallilla. Sen jälkeen maajoukkue jatkaa matkaa EM-karsintoihin Montenegroon, sitten on karsintaotteluita Suomessa ja peräti Islannissa saakka. Onnea matkaan. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset