Ota hiilijalanjälki haltuun!

Työ ja yrittäminen
08.08.2022
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Suvi Alainen
Ihmisiä opiskelemassa kirjastossa
Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutus

Ota hiilijalanjälki haltuun!

Viiden iltapäivän mittaisessa, maksuttomassa Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutuksessa opit yritystoiminnan ympäristövaikutusten, etenkin hiilidioksidipäästöjen, arvioinnista ja hallinnasta. Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille!

Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutuksessa opit perusteet hiilijalanjäljen laskennasta ja pääset kokeilemaan sitä käytännössä asiantuntijoidemme tuella. Tutustut myös esimerkiksi sosiaalisen kestävyyden perusteisiin.

Yritysten lisäksi ihan jokainen voi hyötyä koulutuksesta syventämällä osaamistaan ekologisesta ja sosiaalisesta vastuullisuudesta, mikä on tärkeää tulevaisuuden työelämätarpeita ajatellen. Sinulla ei tarvitse olla yritystoimintaan liittyvää taustaa osallistuaksesi koulutukseen.


Koulutus järjestetään 16.8.–13.9.2022 Jyväskylässä Könkkölän tilalla (Vesangantie 37). Ilmoittaudu mukaan koulutukseen viimeistään 14.8.!

 

Tutustu tarkemmin Hiilijalanjälki haltuun yrityksessä -koulutukseenhttps://www.jyu.fi/fi/tutkimus/wisdom/polkukartta/koulutukset/hiilijalanjalki-haltuun-yrityksessa

Koulutus on osa POLKU 2.0 -hanketta, jonka päärahoittaja on Euroopan Unionin Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus. Hanketta rahoittavat myös Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Saarijärven kunnat sekä UPM-Kymmene Oyj. Koulutuksen järjestäjinä toimivat yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke.

Tutustu myös muihin POLKU 2.0 -hankkeen kestävyysteemaisiin koulutuksiinhttps://www.jyu.fi/fi/tutkimus/wisdom/polkukartta/koulutukset

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset