Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 22.8.

Vapaa-aika
19.08.2022
Karstulan kansalaisopisto
Maarit Ohranen
Karstulan kansalaisopiston ohjelma.

Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 22.8.

Karstulan kansalaisopiston ohjelmalehti on jaettu kotitalouksiin. Ohjelmalehtiä on jaossa myös Kyyjärven kirjastossa.

Kansalaisopiston ohjelma on jaettu alueen talouksiin viikon 33 aikana ja ohjelmalehdessä kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat lukuvuonna 2022-23 pääsäntöisesti viikolla 37 ja taiteen perusopetus viikolla 36 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen alkaa ma 22.8.2022 klo 8.00.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua.
Kursseille voi ilmoittautua kahdella tavalla:

  1.  verkkoilmoittautumisella osoitteessa http://www.opistopalvelut.fi/karstula
  2. puhelimitse 044 459 6656 kansalaisopiston toimistoon

Kurssit toteutetaan, kun osallistujia on riittävä määrä, siksi ennakkoilmoittautuminen on pakollista.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et osallistu kurssille, jolle olet ilmoittautunut, ilmoitathan peruuttamisen, joko sähköpostitse tai puhelimitse toimistoon ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muussa tapauksessa veloitetaan koko kurssimaksu.

Karstulan kansalaisopisto saa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä opintoseteliavustusta, jolla voidaan korvata tai alentaa kohderyhmään kuuluvien opiskelijoiden opintomaksuja. Opintoseteliavusta voivat saada työtön henkilö, senioriväestö eli 63 vuotta täyttäneet sekä eläkeläiset ja maahanmuuttajat.

Hakemus opintosetelialennuksesta tehdään samalla tavoin kuin ilmoittautuminen. Jos ilmoittaudut puhelimitse, mainitse, että haluat jonottaa opintoseteliä. Jos ilmoittaudut netissä, voit ilmoittautua samalla opintosetelijonoon. Opintosetelialennukset myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin määrärahaa riittää. Huomaa, että yksi henkilö voi käyttää ainoastaan yhden alennuksen. Jos olet saanut alennuksen, se näkyy laskulla.

P.S. Tämä artikkeliteksti on osittain kopioitu Karstulan kansalaisopiston nettisivuilta. Sieltä löydät paljon muutakin hyödyllistä tietoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa https://karstula.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kansalaisopisto/

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset