PIENI KYLÄ, SUURI SYDÄN: KYYJÄRVI ON MUKANA SYDÄNSUOMESSA-MARKKINOINNISSA

Kunnalliselämä
21.09.2022
sydänsuomessa.fi
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Kyyjärven päiväkoti.
Kyyjärven kunta tarjoaa lapsiperheille uuden päiväkodin ja koulun viihtyisät tilat ja yksilöllisen opetuksen.
Päiväkodin piha.
Päiväkodin piha houkuttelee leikkimään ja liikkumaan.

PIENI KYLÄ, SUURI SYDÄN: KYYJÄRVI ON MUKANA SYDÄNSUOMESSA-MARKKINOINNISSA

Mistä tunnet sä Kyyjärven? No ainakin ostoskeskus Paletista, Mestaruusliigassa pelaavasta Kyky-Betset-lentopallojoukkueesta, satoja ihmisiä työllistävästä BetSetistä sekä lempinimestä: Kyy York.

Kyyjärvi sijaitsee valtateiden 13 ja 16 risteyksessä. Kyyjärvellä on vireää yritystoimintaa ja kunta tunnetaan työpaikkaomavaraisuudestaan ja alhaisesta työttömyydestään. Kyyjärvellä edistetään työperäistä maahanmuuttoa ja myös eri kulttuureista tulevat otetaan avosylin vastaan.

Kyyjärvi on nyt mukana Sydänsuomen kuntien alueyhteistyössä ja yhteismarkkinoinnissa. Niinpä Sydänsuomessa-sivustolta voit löytää nyt myös Kyyjärven antia työntekijöille, uusille asukkaille, palveluiden etsijöille ja harrastajille. Klikkaa siis www.sydansuomessa.fi ja pääset lukemaan pohjoisen Keski-Suomen kuulumisia.

Kyyjärven pieni, mutta pippurinen kunta tunnetaan rohkeudestaan: kunta on etulinjassa niin tuulivoiman hyödyntämisessä osana uusiutuvien energialähteiden muotoja kuin kuntaviestinnässä. Kunnanjohtaja Tiina Pelkonen laittaa rohkeasti oman persoonan likoon kertoessaan kunnan arjesta aktiivisesti muun muassa Kyyjärven kunnan facebookissa tai nostaessaan yrittäjien arvostusta valtakunnallisesti Yrittäjän päivän videoin.

KUNNANJOHTAJAN NELJÄ POINTTIA

Kunnanjohtaja Tiina Pelkonen kiteyttää Sydänsuomessa-sivuston lukijoille neljään pointtiin, mitä Kyyjärvi tarjoaa työntekijöille tai muuttamista miettiville:

1) Kyyjärvellä nautit samalla rahalla leveämmin. Meillä asumis- ja elämiskustannukset eivät päätä huimaa ja harrastaminenkin on lähes ilmaista. Tarjoamme asumista luonnon keskellä ja omakotitonttejakin löytyy omalla rannalla kaava-alueelta!

2) Laadukkaat ja monipuoliset palvelut ovat työllistymis- ja harrastusmahdollisuuksien ohella tärkeitä vetovoimaisuuteen vaikuttavia tekijöitä, unohtamatta uuden koulun ja päiväkodin viehätysvoimaa.

3) Kyyjärvellä valokuituverkon peitto on huippuluokkaa ja mahdollistaa etätyöskentelyn tai vaikkapa tarinoiden ja tapahtumien lukemisen NopolaNews-sivustolta.

4) Kyyjärven kaltainen kunta, jossa yhteisöllisyys on itsestäänselvyys omaa hyvät mahdollisuudet selvitä myös tulevaisuuden kuntana, jossa sen asukkailla on hyvä ja turvallista asua ja elää.

 

Ystävällisin terveisin,

Minna Jaakkola, sydänsuomessa.fi seutukoordinaattori

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset