Onnea ja menestystä Mestaruusliigaan!

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven kunta
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Kyky.
Kuva otettu Kyky-Betsetin voitonjuhlassa noususta Mestaruusliigaan. Kuvassa vasemmalla Jaakko Aninko Kyky-Betsetin kapteeni kaudella 2021-2022 ja kunnanjohtaja Tiina Pelkonen

Onnea ja menestystä Mestaruusliigaan!

Kyky-Betsetin taival Mestaruusliigaan on vaatinut vahvaa uskoa omaan tekemiseen. Päämäärä on saavutettu askel askeleelta, hikipisaroita vuodattaen ja talkootunteja laskematta. Sisua ja tahtoa on löytynyt enemmän kuin metropoleista. Kyky-Betsetin nousu Mestaruusliigaan on menestystarina 1200 asukkaan kunnasta vailla vertaa. Kyky-Betset -joukkue nostaa kuntamme tunnettavuutta ja koko seudun yhteenkuuluvaisuuden tunnetta.

On mahtavaa johtaa kuntaa, missä on näin aktiivinen urheiluseura. Jo pienenä tyttönä sain tuntea Kyyjärven Kykyn tuomaa turvaa. Oli harrastuksia joka illalle, viikonlopuille kisoja ja turnauksia, oli tukiverkkoa ja kannustusta. Niistä lähtökohdista on jokaisen lapsen hyvä ponnistaa maailmalle. Eväät reppuun on kylvetty kotikunnassa. Siksipä arvostus Kyyjärven Kykyä kohtaan tulee täysin sydämestä.

Haluan antaa kiitokset ruohonjuuritasolla tehtävälle vapaaehtoistyöntyölle. Ilman näitä ihmisiä liikuntaa ei tässä mittakaavassa Kyyjärvellä harrastettaisi, eikä kilpa- ja huippu-urheilua olisi. Tätä arvokasta kenttää meidän tulee jatkossakin vaalia ja tukea!

Seuran aktiiviset vapaaehtoiset jäävät usein näkymättömiksi taustavoimiksi, joita ilman seuratoiminta ei kuitenkaan pyörisi. Urheiluseuroissa ruohonjuuritasolla tehtävä vapaaehtoistyö pitää seurat pystyssä ja harrastajat liikkeessä. Tähän ryhmään myös sinulla on mahdollisuus liittyä omien voimavarojesi mukaan. Kyyjärven Kyky on yhtä suurta perhettä, missä kaikkia arvostetaan omina yksilöinä ja yhdessä olemme voittamattomia.

Liigakauden aloitus on jo oven takana. Aistin suurta urheiluhuuman tuntua. Valtavaa innostusta ja ehkä perhosiakin vatsan pohjalla, miten kaikesta selvitään.

Nyt on aika kaivaa keltaiset kannatushuivit esiin ja antaa kaikki tuki Kyky-Betsetille. Täytetään katsomot ja nostetaan tunnelma kattoon. Myös Kyyjärven kirjastossa on 15 kausilippua varattavissa kirjastokortilla, joten fanittaminen ei jää lipun hinnastakaan kiinni.
 

Betonin kestävää lujuutta ja käärmeen viekkautta tulevaan kauteen toivottaen,

 

Tiina Pelkonen
Kunnanjohtaja

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset