Mylläreiden Kesän '22 suurarvonta suoritettu!

Vapaa-aika
21.09.2022
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
japo alajärvi

Mylläreiden Kesän '22 suurarvonta suoritettu!

Sastamalan poliisilaitoksella M. Uusitalon ja M. Kauniston (ei kuvassa) käskytyksessä ollut koneellinen ARPO 2.0 arvontasovellus tuli siihen tulokseen, että...

.. pääpalkintona ollutta kannettavaa tietokonetta ei voittanut Pillikon Keijon sisko vaan Sisko Pillikko numerolla 640.

Arpaa ostaessaan Apple ja Mac- miehenä tunnettua Esa Pekka Bergmania ei WIndows kone kiinnostanut, mutta Makitan porakonesetille olisi kuulemma käyttöä. Toive toteutui, sillä Esa-Pekan nimi löytyy numeron 589 kohdalta.

Numerot 1-31 eli syntymäpäiviin liittyvät numerot myytiin heti alussa ja numero 13 taisikin sattua tähän kategoriaan. Ensimmäisen suurkuvatulosteen voitti Seija Tuukkanen.

Toinen suurkuvatuloste meni numerolle 440 ja sen takaa löytyi niin ikään Tuukkanen, etunimi Juho.
Kolmas suurkuvatuloste Korpeisen Juhalle numerolla 18. Neljäs numerolle 135 eli Heikki Hänniselle. Viides suurkuvatuloste Marjukka Latva-Laturille numerolla 55. Kuudes tuloste meni Heikki Hietikolle numerolla 71, seitsemäs Janne Pillikolle umerolla 974 ja viimeinen numerolle 169 Kalevi Lahdelle. 

Tulevissakin kulttuuritapahtumissa on todennköisesti kahvia tarjolla sillä 5 kg:n satsin voitti Tuulikki Rauma numerolla 863. Viisi kiloa kahvia matkaa Honkalehdonmäelle, sillä numeron 464 takaa löytyy nimi Katariina Pirttiniemi.

Onnea voittajille!

Tietokone ja porakone toimitetaan voittajille ja otetaan kuvat Nopolaan "todisteeksi", suurkuvatulosteita voi kysellä allekirjoittaneelta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@mediamyllarit.fi. Kahvit on vielä kaupassa, mutta niitäkin voi kysellä ja sovitaan toimitusajasta.

Arpoja jäi myymättä 224 kappaletta. Kyyjärven markkinoilla arpoja meni hyvin kaupaksi sateisesta säästä huolimatta, samoin Paletin aulassa. Myyntialue olisi voinut olla laajempi kuin pelkkä Kyyjärvi. Poiliisiviranomaisen lupa arvontaan tuli tosi nopeasti, samoin muut arvontaan liittyvät asiat hoituivat hyvin etenkin sähköpostilla, puhelimella huonommin.

Jutun pääkuvassa Japo-Yhtiöt Oy:n ja Alajärven Euronicsin edustajat Jukka Salmenautio ja Jari Kuhalampi luovuttamassa pääpalkintona ollutta kannettavaa tietokonetta. Makitan porakonesetin taustalta löytyy puolestaan Perhon talouskaupan Juha ja Petri Lampela. Lämpimät kiitokset sponsoreille.

Ja tietenkin lämpimät kiitokset kaikille arpoja ostaneille. Jokainen euro ja centti käytetään yhteisölliseen toimintaan.

ps. Arvontatulosten perusteella näyttäisi siltä, että seuraavalle Lotto-kierrokselle kannattaa koota porukka, jossa ainakin Pillikot, Tuukkaset ja kaikki mahdolliset Heikit ovat edustettuina ja miksei vähän Lehtolan sakkia varmistamaan.

Virallisiin arvontapöytäkirjoihin voi tutustua myllyllä, ajanvarauksella:) 

(Jäsenmaksun maksaneiden kesken arvotaan vielä palkinnot erikseen)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset