4H:n ja kunnan syystoiminta nuorille

Lapset ja nuoret
25.10.2022
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Päivi Heinonen

4H:n ja kunnan syystoiminta nuorille

Syyslomalla ehdittiin nauttia lomapäivistä niin Kyyjärvellä kuin Tampereellakin.
Ensin maanantaina pidettiin päiväleiri nuorisotalolla ja torstaina lähdettiin katsomaan ja kokemaan Särkänniemen "Karmiva karnevaali".

Maanantain päiväleiri piti sisällään mukavaa yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä. Aloitimme päivän leipomalla välipalaksi mokkapaloja ja osa lapsista piirsi omaa leipomisvuoroa odotellessa. Kun oli saatu syötyä lounas, lähdettiin pienelle happihyppelylle ulos ja lapset leikkivät heille mieluisia leikkejä. Takaisin sisälle tullessa suurin osa innostui askartelemaan ja siinä menikin hyvä tovi korujen ja pahvikorien tekemisessä. Loppupäivästä lapset pääsivät maistamaan tekemiään mokkapaloja ja pian olikin aika lähteä kotiin. Ohjaajan sydäntä lämmitti erityisesti päivän päätteeksi saadut piirustukset ja palaute mukavasta päivästä.

 

Särkänniemen reissulla saatiin ihailla hienoja, karmivia koristeluja ympäri huvipuistoa ja säikähdellä zombeja! Karmivaan karnevaaliin kuului zombeiksi naamioituneet näyttelijät vaeltelemassa osassa huvipuistoa. Myös äänimaailma ja ympäristö oli sovitettu teemaan sopivaksi. Illan pimetessä huvipuiston valot näyttivät hienoilta! Myös suurin osa laitteista oli käytettävissä hurvittelua varten.

 

Tästä on hyvä jatkaa kohti talvea!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset