MTK Merijärvi poikkesi ihmettelemässä Kykyn lentopallotouhuja

Vapaa-aika
25.10.2022
Juttuvinkki Hannu Kalliojärvi /
Kyyjärven Kyky ry
Aaro Toppinen

MTK Merijärvi poikkesi ihmettelemässä Kykyn lentopallotouhuja

Merijärven MTK Lähi Reppu-hanke retkeili syyslomaviikolla Peurungassa, Saarijärvellä ja reissun viimeinen etappi oli Kyy York Areena.

Samankokoinen kunta Merijärvi on kuin Kyyjärvi ja olemme innokkaita lentisfaneja. Sitä on ihmetelty miten olette edenneet Mestaruusliigaan ja mitä on matkan varrella touhuttu.

Kyky-Betsetin pelaajia saatiin paikalle kertomaan nykytilanteesta ja tulihan siinä jotain takavuosien tarinoitakin kerrottua. Tietenkin kommelluksia ja pelikentän lattiatalkoista oli huikeita muistoja. Hallin ensimmäisen vaiheen lattiaa oli naulaamassa melkein koko kylä. Piti jarruttaa valmistumista, jotta kaikki halukkaat kerkesi talkoisiin. Laajennusvaiheen lattia oli myös kiinnostava, kiirettä oli silloinkin. Ministeri Mauri Pekkanen osallistui hankkeeseen lyömällä puku päällä lankkua kiinni. Piti vain heittää ravaatti niskan taakse, ettei roiku edessä kun naulataan, tuumasi Mauri.

Kunnan puolesta vieraita oli tervehtimässä valtuutettu Antti Tuukkanen. Antti kertoi paikallisesta maatalouden tilanteesta ja juttua riitti. Oikein oli mukava tapaaminen Merijärven porukan kanssa. Kutsuttiin Reppu-Hankkeen väki seuraamaan valitsemaansa Mestaruusliigan peliä. Vanha pelipaitakin luovutettiin vieraille pelureitten nimmareilla varustettuna.

Siinä on hyvä arpajaispalkinto 100-vuotisjuhlaan yhdistykselle, tuumasi hankeen veturi Elina Piippo. Pieni on maailma, vieraitten joukossa oli Siirilän Tommin pikkuserkku. Kahvittelun jälkeen naisväki tuumasi että nyt mennään nyyhkyttämään ulkopuolelle, olivat niin innoissaan.

Hyvää 100-vuotisjuhlaa ja tervetuloa takaisin MTK Merijärvi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset