Yksityistieavustukset 2022

Asuminen
28.11.2022
Marjukka Latva-Laturi
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Luminen tie.

Yksityistieavustukset 2022

Yksityistieavustukset ovat nyt tiekuntien haettavissa.

Tiekuntien ajantasaiset tiedot tulee olla päivitettynä Maanmittauslaitoksen yksityistierekisteriin sekä Liikenneviraston tie- ja katuverkontietojärjestelmään.

Avustus maksetaan vain tiekunnalle, ei siis suoraan esim. auraajalle. Tien varrella tulee sijaita vähintään yksi vakituinen asuinrakennus ja avustusta maksetaan viimeiseen asuttuun taloon asti. Kunnossapitoavustuksen enimmäismäärä on 40 % toteutuneista kustannuksista, enintään 400 € / km. Avustussumma määräytyy lopullisesti vuosittain jätettyjen avustushakemusten ja talousarvioon varatun määrärahan suhteessa.

Avustuksen saamiseksi tiekunnan tai toimitsijamiehen tulee esittää selvitys maksetuista kustannuksista viimeistään 15.12.2022 mennessä täyttämällä oheisen hakemuslomakkeen sekä tiliselostuksen. Kuitteja ei hakemuksen yhteydessä tarvitse lähettää, mutta avustusta myönnettäessä varataan mahdollisuus avustusta saavan tiekunnan hallinnon ja tilien tarkistamiseen.

Lomakkeet tulee palauttaa viimeistään 15.12.2022 osoitteeseen: Kyyjärven kunta, Kivirannantie 4, 43700 KYYJÄRVI tai sähköisesti kirjaamo@kyyjarvi.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset