Sivistyslautakunnan toiminta-avustukset haettavissa vuoden 2022 toimintaan

Kunnalliselämä
24.11.2022
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
nopolanews

Sivistyslautakunnan toiminta-avustukset haettavissa vuoden 2022 toimintaan

Sivistyslautakunta myöntää avustuksia liikunta-, nuoriso- ja kulttuurityötä tekeville yhdistyksille toiminnan perusteella sekä kohdeavustuksia yhdistyksille ja muille toimijoille tapahtumien ja projektien järjestämiseen.

Avustuksella tuetun toiminnan tulee edistää kyyjärveläisten hyvinvointia ja terveyttä liikunnan, nuorisotyön tai kulttuurin keinoin.  Avustusta saavan yhdistyksen pitää olla sijoittunut Kyyjärvelle ja toimintaan osallistuvien olla pääsääntöisesti kuntalaisia.  Kilpaurheilua ei näillä avustuksilla tueta.  

Avustusta on haettava toimintakaudelle 1.12.2021-30.11.2022 toteutuneen toiminnan perusteella  28.11.2022  klo 16.00 mennessä. Hakemus on vapaamuotoinen. Hakemuksesta on ilmettävä ryhmille tarkoitun ohjatun toiminnan ja kerhotoiminnan osalta kokoontumiskerrat ja ryhmän keskimääräinen koko.  Koulutus- ja leiritoiminta-avustuksista tulee esittää tositteet  todellisista kustannuksista, joista osalle voi saada avustusta. Urheilu- ja liikuntatapahtuma-avustusta, projektiavustusta ja kohdeavustusta tulee hakea etukäteen tulevalle toiminnalle.  

Myös yhdistyksen yleistä toiminta-avustusta voidaan hakea.  Yleisavustus on harkinnanvarainen, myöntämisen perusteina mm. toiminnan merkitys ja erikoispiirteet, kuntalaisten hyvinvoinnin ja  yhteisöllisyyden merkittävä edistäminen, yhdistyksen taloudellinen tilanne ja tuen tarve.  Yleisavustukseen tulee liittää toimintakertomus edelliseltä vuodelta, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto, toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle vuodelle ja yhdistyksen säännöt, mikäli hakija on uusi tai säännöt ovat muuttuneet.

Hakemukset tulee osoittaa sivistyslautakunnalle joko paperiversiona osoitteeseen Kyyjärven kunta/sivistyslautakunta, Kivirannantie 4, 43700 Kyyjärvi tai sähköisesti kirjaamo@kyyjarvi.fi .

Avustusten myöntämisen perusteet ovat liitteenä. 
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset