Hyvinvoiva Kyy-York hanke tiedottaa

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven kunta
Tanja Kyrönlahti
liikunta
Liike on lääke

Hyvinvoiva Kyy-York hanke tiedottaa

Liikunnallisen elämäntavan hankkeen kautta edistetään Kyyjärveläisten liikunnallisia elämäntapoja. Hankeaika on tämän vuoden loppuun 2022 ja hanke mahdollistaa kuntalaisia liikkumaan monipuolisesti.

Hyvinvoiva Kyy-York hanke tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden kokeilla/osallistua seuraaviin aktiviteetteihin maksutta loppuvuoden aikana: uinti, InBody -mittaus, spinning tunti (8 paikkaa), kuntosali treenit, hiihtoa omatoimisesti tai hiihtoa opetuksella (valitse silloin: vapaan/perinteisen opetus), suksien voitelukurssi.

Tarjoamme kyydin Piispalaan ja 50 ensimmäistä/kerta mahtuu mukaan.

Kyydit seuraavasti: Ke 30.11. / Ke 7.12. / Ke 14.12. Lähtö (entisen entisen ST1 pihasta) klo 17.30 ja kotimatkalle lähdetään Piispalasta klo 20.00.

Ilmoittautuminen viimeistään pe 25.11. osoitteeseen: kyronlahti.tanja@gmail.com tai puh,. 040 5167366 (näin voidaan varmistaa ohjaaja/kyydit ym).

 

Mikä InBody -mittaus? InBody -mittaus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat seurata saavuttamiasi tuloksia ja aktiivisen elintavan vaikutusta kehoosi ja hyvinvointiisi. Kehonkoostumus kertoo, millainen osuus painosta on lihasta, rasvaa ja muita kudoksia. Kehosi koostumus voi muuttua, vaikka paino säilyisi samana. Kyse ei olekaan painonhallinnasta, vaan elintapojesi ja tavoitteidesi mukaisen kehityksen todentamisesta

Spinning -tunti? Spinning eli sisäpyöräily on erinomainen tapa kehittää omaa kuntoa. Tunnit vaihtelevat rauhallisesta peruskestävyysharjoittelusta vaativiin HIIT-tunteihin. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset