Kauppakeskus Paletti 23 vuotta!

Työ ja yrittäminen
Suvi.Kantonen
Kyyjärven Paletin Kauppiaat ry
Suvi Kantonen
Yhteismyymälästä mm näitä kauniita Vallilan täyspitkiä verhoja-30% 2.-6.11.

Kauppakeskus Paletti 23 vuotta!

Kauppakeskus Paletissa juhlitaan taas synttäreitä koko viikonlopun ajan 4.-6.11.2022. Kauppiaat ovat laittaneet hurjia tarjouksia ja luvassa on kakkukahvit, elävää musiikkia, sekä uutuutena lattiabingoa. Lapsiakaan ei ole unohdettu, pomppulinna, kasvomaalausta , heijastimia ja ilmapalloja tarjotaan pikkuväelle sunnuntaina.

Äkkiä se vuosi aina kuluu. Jälleen on tullut aika juhlia Kauppakeskus Paletin synttäreitä. 23-vuotta täyttävän Paletin yrittäjät tarjoavat tänäkin vuonna asiakkaille täytekakkukahvit lauantaina 5.11.2022 klo 11-15 . Elävää msiikkia esittää Jarkko Järvenpää tasatunnein 12, 13 ja 14. Ihan uutena kokeiluna pelataan lattiabingoa klo 13 ja 15 välillä. ( Tarkemmin pelin säännöistä kerrotaan sitten paikan päällä.) Kyyjärven Martat ovat menossa mukana järjestäen Kotivara-toimintapisteen Paletin aulaan, sekä pika-arpajaiset klo 11-14. 

Sunnuntaina pystytetään lapsia varten pomppulinna ( Evesin entisiin tiloihin) Ukrainalainen taitava Toityana Kolieva on lupautunut loihtimaan lasten kasvoille ihania kasvomaalauksia. Kaikille pomppulinnan kävijöille tarjolla on myös heijastimet ja ilmapallo. Pomppulinna on avoinna su 6.11 klo 13-16.  

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset