Kyyjärven Vuoden Yrittäjä 2022 Asennus ja Korjauspalvelu Kirvesmäki Oy

Työ ja yrittäminen
29.11.2022
Kyyjärven yrittäjät ry / Katriina Oinonen
Kyyjärven yrittäjäyhdistys ry
Katriina Oinonen

Kyyjärven Vuoden Yrittäjä 2022 Asennus ja Korjauspalvelu Kirvesmäki Oy

Yrittäjäjuhlassa Karstulan Wanhoissa Wehkeissä lauantaina palkittiin Kyyjärven Vuoden yrittäjä Asennus ja Korjauspalvelu Kirvemäki Oy Pasi ja Anna Kirvesmäki.

Vuoden 2022 Yritys Asennus ja Korjauspalvelu Kirvesmäki Oy on toiminut jo 16 vuotta, mutta mistä se kaikki alkoi.

Anna ja Pasi Kirvesmäki muuttivat 2002 Kyyjärvellä ja tällöin Pasi aloitti työt Karstulassa silloisessa Teräs Astrassa (nyk. Onsteel Oy). Parin vuoden jälkeen 2006 päätti Pasi siirtyä yrittäjäksi ja perusti oman yrityksen. Yrityksen toimiala oli aluksi pienkonehuolto eli moottoripyörien, -kelkkojen yms. huollot. Yritys jatkoi yhteistyötä alihankkijana myös Teräs Astran kanssa ja heille Pasi teki paperikoneiden laitteistojen kasausta ja asennusta paperitehtaissa. 

Vuonna 2008 Pasi aloitti yhteistyön Tulostekniikka Oy:n kanssa biolämpökeskusten osien valmistuksessa ja lämpökeskusten asennuksessa. 

2015 vuodesta alkaen on yritys suorittanut myös teollisuuden asennus- ja kunnossapitovalvontaa ja niiden suunnittelua. Tämä toiminta on nykyisin eri yhtiön toimintaa, jossa Pasi on itse edelleen mukana.

Tasatakseen työtilanteiden vaihtelua 2017 Asennus ja Korjauspalvelu Kirvesmäki Oy osti rekan ja perävaunuja ja aloitti Betset Oy:n elementtien, Tulostekniikka Oy:n  lämpökeskusten ja muita (mm. maansiirtokoneiden) kuljetuksia. Tällöin yritys osti myös kaivinkoneen ja tekee nykyisin myös kaivuutöitä. Yrityksellä on tätä nykyä myös maa-aines myyntiä ja seulontaa omalla seulontakoneella.

Nykyisin yritys jatkaa toimintaa kaikilla noilla aloilla, joten työtä on riittänyt sopivasti. Yhteistyökumppanit ja asiakkaat ovat vuonna 2022 edelleen ne samat, jotka ovat olleen alusta asti mukana vuodesta 2006.

Hyvää yrittäjyydessä on Pasi Kirvesmäen mielestä oma vapaus ja päätäntävalta töistä ja työajoista. Ainoana huonona puolena Pasi pitää sitä, että työtilanteet vaihtelevat eli välillä on myös hiljaisempia aikoja ja välillä vähän liiankin kiireistä.

Vapaa-ajalla tärkeää on perhe eli Anna ja tytöt. Lisäksi metsästysharrastus on hyvää vastapainoa työlle ja edelleen moottoriajoneuvot ovat mieluisa harrastus eli moottoripyörä ja -kelkka-ajelut.

Onnea vielä kerran Asennus ja Korjauspalvelu Kirvemäki Oy eli Anna ja Pasi Kirvesmäki!

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset