Vuoden positiivisin 2022

Kunnalliselämä
16.12.2022
Kyyjärven kunta
Anne-Mari Hautala
Vuoden positiivisin 2022.
Vuoden positiivisin 2022.

Vuoden positiivisin 2022

Satu Kainu

Yrittäjien joulupuurolla palkittiin vuoden 2022 positiivisin kyyjärveläinen. Satun iloisesta ja auttavaisesta asenteesta saatiin vinkkiä jo viime vuonna, kun kyselimme vuoden positiivisinta kyyjärveläistä.

Tällä kertaa Satu yllätettiin oikein kunnolla. Musiikin opettaja Siru pyysi Satun mukaan yrittäjien joulupuurolle katsomaan esiintyvien koululaisten perään. Satu ei osannut aavistaa yhtään, että samalla hänet kukitetaan vuoden 2022 positiivisimmaksi kyyjärveläiseksi. Hän oli aivan mykistynyt ja ihmeissään, mutta samalla erittäin otettu ja kiitteli kauniista sanoista.

Satu tunnetaan koko kylän ilopillerinä. Satu näkee asioissa aina positiiviset puolet ja hänen hymynsä tarttuu myös kanssakulkijoihin.

Satu on aktiivisesti mukana monissa eri yhteisöissä ja tekee paljon vapaaehtoistyötä. Kyyjärvellä jäisi monia tapahtumia toteuttamatta, ilman hänen pyyteetöntä auttamistaan. Satu mahdollistaa näin monien tapahtumien onnistumisen ja lisää omalla osallistumisellaan kuntamme hyvinvointia.

Satu omistaa sydämellisen lähestymistavan, olipa sitten kyseessä lapsi, maahanmuuttaja tai vanhus. Satu antaa aina taustatukea ja kannustaa ihmisiä uskomaan omiin kykyihinsä. Hän edesauttaa omalla toiminnallaan, että jokainen voisi tuntea itsensä merkitykselliseksi ja tärkeäksi.

Satu Kainu tunnetaan kylän raitilla iloisena ja nauravaisena yhteishengen nostattajana.

Hyvää joulun aikaa Satulle toivottaen ja sydämelliset kiitokset kuntamme hyvinvoinnin eteen tehdystä työstä!

 

Ystävällisin terveisin,
Tiina Pelkonen
kunnanjohtaja

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset