Mindfulnessia arkeen - Hyvinvointi-ilta Sahapakalla

Hyvinvointi
12.01.2023
Ilmoitus / Keinuma Oy /
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen

Mindfulnessia arkeen - Hyvinvointi-ilta Sahapakalla

Keinuma Oy järjestää Sahapakan tunnelmallisessa Navetassa Mindfulnessia arkeen -hyvinvointi-illan torstaina 26.1. klo 17.30–20.00.

Illan aikana tutustutaan mindfulnessiin ja siihen, miten sen avulla voi tukea omaa hyvinvointia ja lisätä tietoista läsnäoloa arkeen. Tiedollisen puolen lisäksi ilta pitää sisällään lyhyitä harjoituksia sekä käytännön vinkkejä ja työkaluja arjen hyvinvoinnin tueksi. Illan hinta on 25 € (korttimaksu paikan päällä) ja se sisältää materiaalit ja harjoitukset sähköpostitse illan jälkeen sekä teetarjoilun ja pientä naposteltavaa.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Keinuman kotisivujen kautta 23.1. mennessä: https://keinuma.fi/hyvinvointi-illat.html

Keinuma Oy on jyväskyläläisen, Kyyjärvellä syntyneen, Heidi Poikolaisen yritys, joka tarjoaa mindfulness-valmennuksia ja ammattijärjestäjän palveluita. Keinuman missiona on laittaa arki KEINUMAan tasapainoisesti.

Ammattijärjestäjän palvelut ovat mahdollisia myös Kyyjärven seudulla erikseen sovittujen aikataulujen mukaan – seuraavan kerran 25.–28.1. Ota pikaisesti yhteyttä, jos olet kiinnostunut kodin järjestämisen avusta vielä tammikuun aikana. Ammattijärjestäjän paikan päällä asiakkaan kotona toteutettavat palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia (60%).

Heidin tavoitat:

puhelimitse, tekstiviestillä ja Whatsappilla numerosta 050 339 8065

sähköpostilla heidi@keinuma.fi

sekä kotisivujen kautta www.keinuma.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset