Hei, Kyyjärvi!

Kunnalliselämä
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunnan elinvoimakoordinaattori Teija Uitto-Kohonen

Hei, Kyyjärvi!

Pienen kunnan elinvoima koostuu hyvin monenlaisista asioista, kuntalaisista, aktiivisista yhdistyksistä ja menestyvistä yrityksistä. Näin alkuun haluankin päästä tutustumaan kuntalaisiin, yrittäjiin ja yrityksiin sekä yhdistystoimijoihin.

Olen Teija Uitto-Kohonen, Kyyjärven kunnan tuore elinvoimakoordinaattori. Elinvoimakoordinaattorin tehtävässä olen aloittanut tämän viikon maanantaina. Mielikuvani Kyyjärvestä oli jo entuudestaan positiivinen ja lämminhenkinen, tämä mielikuvani on vain vahvistunut ensimmäisten työpäivien aikana.

Pienen kunnan elinvoima koostuu hyvin monenlaisista asioista, kuntalaisista, aktiivisista yhdistyksistä ja menestyvistä yrityksistä. Näin alkuun haluankin päästä tutustumaan kuntalaisiin, yrittäjiin ja yrityksiin sekä yhdistystoimijoihin. Tätä kautta pääsen varmasti hyvin käsitykseen siitä, mihin asioihin kannattaa ensimmäisenä, elinvoiman näkökulmasta, tarttua.

Tulen kevään mittaan vierailemaan yrityksissä ja erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Toivottavasti saan myös kutsuja tulla vierailemaan yrityksissä ja eri yhdistysten tilaisuuksissa tai vaikka esimerkiksi yhdistyksen vuosikokoukseen esittäytymään ja vaihtamaan ajatuksia.

Täältä NopolaNewsin sivuilta löytyy kattava lista Kyyjärven yrityksiä ja linkkejä yritysten yhteystietoihin. Varsinaista yritysrekisteriä meillä ei kuitenkaan täällä kunnassa ole. Toivoisinkin saavani mahdollisimman monen yrityksen yhteystiedot itselleni. Yrityksen yhteyshenkilö, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat jo sellaiset tiedot, joilla pääsen hyvin alkuun.

Minut tavoittaa numerosta 044 459 7003 ja sähköpostiosoitteesta teija.uitto-kohonen@kyyjarvi.fi.

Huhtikuun loppuun saakka hoidan tehtävää 60 % työajalla ja toukokuun alusta täyspäiväisesti.

Elinvoimaisin ajatuksin ja ideoin kohti kevättä!

Teija

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset