Miksi kannattaa maksaa mylläreiden jäsenmaksu?

Vapaa-aika
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
jäsenmaksu arvonnan tulokset.

Miksi kannattaa maksaa mylläreiden jäsenmaksu?

No, ihan vaan vaikka siksi, ettei käy kuten numeroille 9 ja 72

Vuoden 2023 mylläreiden hallituksen ensimmäisessä kokouksessa suoritettiin arvonta vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneiden kesken.

Ykköspalkinnon - kolme pakettia kahvia - nappasi Esa Kyrönlahti. Esa on ollut mylläreiden jäsen jo alkuajoista eli vuodesta 2008 saakka. Yhdistys rekisteröitiin vuonna 2006.

Kakkospalkinto osui numerolle 9, joka ei valitettavasti ollut maksanut vuoden 2022 jäsenmaksua. Siinä meni pari pakettia JuhlaMokkaa sivu suun toivottavasti unohduksen eikä minkään muun syyn takia. Palkinto jaettiin edelliselle ja seuraavalle numerolla - Hakolan Jarille ja Heiskasen Eliisalle. Paketit mieheen ja naiseen.

Kolmospalkinto osui numerolle 72, mutta huti tuli tästäkin. Palkinto jaettiin edelliselle ja seuraavalle eli Mäkelän Pekalle ja Mäntysen Anne Marille. Kolmospalkinto oli paketti kahvia, mutta laitetaan nyt paketti mieheen ja naiseen. Pitkäaikaisia jäseniä kun ovat nämäkin.

Palkinnot toimitetaan voittajille henkilökohtaisesti ja pyritään samalla varmistamaan, että tuote on aito:)

Toki muitakin hyviä syitä jäsenmaksun maksamiseen on kuin pelkästään arvontaan osallistuminen. Myllyn ovet olleet syksystä lähtien vain raollaan pitkäaikaisen työntekijän eläköitymisen myötä, mutta palvelut pelaa taustalla. Suurkuvatulosteita, kylttejä, julisteita ja leikattuja tarroja tehdään ja huippulaadukkaita valokuvia tulostetaan, mainosaikaa Paletin screenille on tarjolla samoin kuin Nopola News yhteistyökumppanikortteja verkkopalveluun. NettiTV-, iptv ja streaming-palvelut ovat edelleen mylläreiden listalla. Vuonna 2023 panostetaan yritysten näkyvyyteen eri tavalla kuin aiemmin.

Jäsenille on tarkoitus järjestää erilaisia tapahtumia kuluvan vuoden aikana. Ideoita otetaan vastaan!

Vuoden 2023 jäsenmaksut lähevät maksuun pikapuolin, muista maksaa tai liity jäseneksi.

Parhaiten tavoitat sähköpostilla asiakaspalvelu@mediamyllarit.fi ja hihasta nykimällä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset