Hyvinvointikysely kuntalaisille avoinna 23.2.-12.3.2023

Hyvinvointi
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
Hyvinvointikysely

Hyvinvointikysely kuntalaisille avoinna 23.2.-12.3.2023

Hyvä kuntalainen,
Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Kyyjärvellä arvioidaan hyvinvointisuunnitelmaa 2021-2025 toteutumista vuoden 2022 osalta. Kuntalaisten vastausten perusteella päivitämme hyvinvointisuunnitelmaa. Kyselyn tavoitteena on selvittää, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat kuntalaisten kokemat hyvinvoinnin kehittämiskohteet.

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 12.3.2023 mennessä. Kysely avautuu 23.2. klo 6.00. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Yhteenveto vastauksista julkaistaan kunnan tilinpäätöksen yhteydessä. Vastaukset annetaan nimettöminä, eikä yksittäiset vastaukset tule hyvinvointiyhteenvedossa esille. Vastausaineisto hävitetään vastausten koonnin jälkeen. 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi puolen vuoden kuntosalikortti ja kolme Kyyjärvi-mukia ja teepakkausta. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite) kyselylomakkeessa kerrotulla tavalla.  Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot hävitetään arvonnan jälkeen. 

Kyselylomake löytyy kunnana kotisivulta:
https://www.kyyjarvi.fi/kyyjarven_hyvinvointikysely_kuntalaisille

Kiitos vastauksistasi ja osallistumisestasi hyvinvointityön kehittämiseen kotikunnassasi!
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset