Jyväskylän rakennusmessut 17.-19.3.2023

Työ ja yrittäminen
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Taipaleen Teräs Kantikas19.

Jyväskylän rakennusmessut 17.-19.3.2023

Jyväskylän rakennusmessut on palannut alueen tapahtumakalenteriin. Messut ensi viikonloppuna.

Pikaisella silmäyksellä ainakin Taipaleen Teräs Oy on tuttuun tapaan mukana osastolla B-328 sekä uutena tuttavuutetana toimintaansa Kyyjärvelle siirtänyt JM Pitkänen Oy - Kaidex tuotemerkillä varustetut tuotteet löytyvät osastolta B-208. Entinen Pakan kiinteistö Taipaleen Teräksen vieressä on talven mittaan muuttunut tuotantotilaksi, jossa syntyy ainakin lasi- ja alumiinikaiteita. Mutta mitä muuta? 

Siihen saadaan pian vastaus, sillä Kaidexin esittelytila Paletissa on valmistumassa. Taipaleen Teräs Oy:n showroom Paletissa on ollut jo pitkään ja pian myös Kaidexin tuotteita pääsee "hipelöimään". Netissä on tarjolla kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä huippukuvineen, mutta messuilla ja showroomeilla esittely on tehokasta, kun saa oikein kouratuntuman tuotteisiin.

Erilaisia markkinointikanavia pitää olla ja Mediamyllärit tarjoaa apuaan monella rintamalla. Messuilla ja Paletissa voitte tutustua myös mylläreiden tuotoksiin. Taipaleen Teräs Oy:lle tulostettiin ja leikattiin lähes 300 erilaista tarraa - samoin Kaidexin kyltit ja ikkunatarrat ovat paikallsta tuotantoa. KyyYorkin uudet pizzahinnastot kassalinjan valotauluilla loistavat nyt loistavasti eikä hintoja tarvitse tihrustaa. Yhteistyökumppaneille mylläreiden hinnat kestävät jopa kansainvälisen vertailun.

Mutta palataan messuihin, Kunnista ja kaupuingeista Jyväskylä on tietenkin mukana sekä Laukaa, Muurame ja muu ympäristökunta. Pohjoisen Keski-Suomen kunnat sitä vastoin ovat poissa ja yrittäjien suunnasta on tullut kyselyä, pitäisikö kuitenkin olla?

Messuilla naapurikuntien yrityksistä Jetta-Talo Oy, Honka ja Huliswood näyttävät olevan mukana.

Tästä linkistä pääset tutustamaan messujen tarjontaan ja ohjelmaan.

Jos lauantaina aiotte mennä messuille, niin aamusta liikkeelle ja saunankiukaan ajastus vasta 20.00 tietämille!  Kyky-Betsetin karsintaottelu Vantaa Ducksia vastaan alkaa nimittäin liikuntahalilla klo 17.00 ja möykettä tarvitaan.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset