AgriVenture Finland 2023 -tapahtuma

Maa ja metsätalous
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
AgriVenture Finland 2023 -tapahtuma

AgriVenture Finland 2023 -tapahtuma

Ainutlaatuinen, ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden bisnestapahtuma ”AgriVenture Finland 2023 -  Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days” toivottaa tervetulleeksi alan yritykset, sijoittajat ja kehittäjät tutustumaan älymaatalouden viimeisimpiin teknologioihin ja palveluihin käytännössä!

”Ruoka-alan ja agribisneksen toimijat kohtaavat kesäkuussa Saarijärven Biotalouskampuksella AgriVenture Finland 2023 -tapahtumassa – Nappaa itsellesi Early Bird liput viimeistään 15.4.2023! 

Ainutlaatuinen, ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä kestävän ruoantuotannon ja älymaatalouden bisnestapahtuma ”AgriVenture Finland 2023 -  Agritech & Sustainable Food Chain Venture Days” toivottaa tervetulleeksi alan yritykset, sijoittajat ja kehittäjät tutustumaan älymaatalouden viimeisimpiin teknologioihin ja palveluihin käytännössä! Tapahtuman ytimenä on sekä tuoda esille ruoantuotannon kannattavuutta ja kestävyyttä parantavia uusia innovaatioita ja alaa koskettavia haasteita, että löytää ja haastaa kokonaan uusia toimijoita ratkaisemaan näitä haasteita. Ohjelmassa on mm. todella kovatasoisia keynote-puheenvuoroja kansainvälisiltä puhujilta, pitchauskilpailu startupeille, yritysten näyttelyosastoja sekä mahdollisuus tutustua uusimpiin teknologioihin ja palveluihin käytännössä biotalouskampuksen tutkimusmaatilan ympäristössä.

Varaa päivät 7.-8.6.2023 kalenterista ja ota suunnaksi Biotalouskampus Saarijärvi!

Tapahtuman www-sivut: AgriVenture Finland 2023 | Jamk – Early Bird rekisteröityminen käynnissä, varaa paikkasi nyt!”

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset