Pian taas teatterilla tavataan!

Kulttuuri
Suvi Kantonen
HET-teatteri ry
Suvi Kantonen
Miesluolan asukkaista osa tässä  harjoittelemassa.. Kannattaa tulla katsomaan, mitä kaikkea tapahtuu kesällä näyttämöllä.

Pian taas teatterilla tavataan!

Miesluolan harjoitukset jo hyvässä vauhdissa .Ensi-iltaan tulossa hauska komedia, jossa sattuu ja tapahtuu..

Het-teatterin näyttämö on muuteltu taas näytelmän vaatimiin lavasteisiin ja kesäteatterin harjoituksissa valmistaudutaan Miesluola näytelmän esityksiin. Näytelmä on kantaesitys, käsikirjoittajana Markku Hyvönen ja ohjauksesta vastaa Anna-Maija Ojansivu rautaisella kokemuksellaan. Näyttelijöitä on 10, lavalla nähdään tänä kesänä Pirjo Mäkelä, Lotta Mäkelä, Tiina Lahtinen,  Antero Ahonen, Aulis Kukkonen, Hannu Muhonen, Tuomas Mäkelä, Veli-Matti Linna, Markku Oksanen, sekä allekirjoittanut. 

Näytelmä sijoittuu seniorikodin elämään. Tähän seniorikotiin on otettu perinteisesti vain miehiä asumaan, mutta lama tekee tehtävänsä, ja omistajapariskunnan on otettava myös naisia asukkaiksi. No, siitähän se soppa alkaa sakeutua.  Näytelmässä sattuu ja tapahtuukin monenlaisia käännöksiä. Huumoria ja laulua on sopivassa suhteessa. Uskomme, että katsojat saavat hauskoja elämyksiä HET-teatterilla.  

Stora Enso tarjoaa jäsenilleen ensi-illan näytöksen 15.7 järjestäen teatterilla muutakin ohjelmaa päivän aikana. Tuttuun tapaan POP Pankki Kyyjärvi-Karstula ja Betset Oy , sekä Taipaleen Teräs ovat tukemassa kiitettävästi toimintaa.  POP Pankki Kyyjärvi-Karstulan näytös on 9.8 klo 19 ja Betset tarjoaa yhteistyökumppaneilleen ja työntekijöilleen näytöksen ke.16.8 klo 19. 
Lämpimät kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille, jotka mahdollistavat esitykset HET-teatterilla. Teemme parhaamme, jotta kesällä pääsette kokemaan mukavia elämyksiä esitysten myötä.HET-teatterin nettisivuilta löytyy esityspäivät, samoin täältä Nopola News tapahtumasivuilta. Myös facebook-sivuilla pidämme jännitystä yllä ennen ensi-iltaa. 

Tervetuloa läheltä ja kaukaa HET-teatterille tänäkin kesänä!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset