Ruokapalveluvastaavaa haetaan

Työ ja yrittäminen
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
Ruokapalveluvastaavaa etsitään

Ruokapalveluvastaavaa haetaan

Kyyjärven kunnan ruokapalveluihin etsitään ruokapalveluvastaavaa 1.8.2023 lukien. Ruokapalvelussa on kaksi työntekijää ja he vastaavat koulun ja päiväkodin aterioista. Odotamme hakijoilta kokin ammattitutkintoa ja kokemusta kokkina toimimisesta. Osaat organisoida työtäsi ja hallitset nykyaikaisen suurtalouskeittiön laitteet. Laadukkaan ja terveellisen ruuan valmistaminen on tärkeää sinulle. Työ edellyttää hygieniapassia.
Työnkuvaan kuuluu monipuolisen ruoan ja lisukkeiden valmistus, keittiön siisteydestä huolehtiminen, varastonhallinta, tilausten tekeminen ja vastaanottaminen sekä omavalvonta.

Lisäksi edellytämme hakijoilta hyvää yhteistyökykyä,asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä innostunutta,omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (Kvtes). Viikkotyöaika on 38,25h. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää 21.5.2023 mennessä,  www.kuntarekry.fi.  Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistus ja ansioluettelo.  Mahdolliset haastattelut ovat 24.5.2023. 

Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Lisätiedot:

Tekninen johtaja Marjukka Latva-Laturi, marjukka.latva-laturi@kyyjarvi.fi, 044 459 7102

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset