Järjestökysely 2023

Vapaa-aika
Kyyjärven kunta
Maija-Liisa Immonen
nopolanews

Järjestökysely 2023

Keski-Suomen Yhteisöjen tuki ry tekee järjestökyselyn 15.5.-15.6.2023. Keski-Suomen ensimmäinen järjestökysely toteutettiin Keski-Suomen Vaikuttavat järjestöt -hankkeen osana vuonna 2018. On aika selvittää, mikä on järjestöjen tilanne viisi vuotta selvityksen jälkeen. Järjestöjen toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset ovat ravistelleet järjestökenttää ja tilanteesta on keskusteltu paljon. Kyselyn avulla saamme keskustelun pohjaksi tietoa arvailujen sijaan.

Kyselylomake avautuu olevasta linkistä. Kyselyn rungon muodostaa aiemmin toteutetun kyselyn lisäksi Pohjois—Karjalan sosiaaliturvayhdistys ry:n muotoilema valtakunnallisen sote-muutostuen puitteissa tehty alueellinen kysely. Tavoitteena on myös alueellisten erityispiirteiden kartoittaminen. Näin on mahdollista vertailla järjestötoiminnan tilaa eri alueilla ja vaikuttaa oman alueen tilanteeseen ja hyvinvointialueyhteistyöhön. 

Vastausaika kyselyyn on 15.5. – 15.6.2023. Vertailtavuuden parantamiseksi pyydämme vain yhtä vastausta järjestöä kohden.  Vastauslinkkiä saa vapaasti jakaa järjestötoimijoille – tavoitteena on saada mahdollisimman paljon vastauksia kaikilta järjestötoiminnan tasoilta. 

https://kyt.fi/jarjestokysely/

Lisätietoja: erityisasiantuntija Susanna Uusitalo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry 
susanna.uusitalo@kyt.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset