Kyyjärvellä tapahtuu - Kesäkauppapäivä ja Taidekesä 2023 -avajaiset

Vapaa-aika
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärvellä tapahtuu - Kesäkauppapäivä ja Taidekesä 2023 -avajaiset

Kyyjärvellä tapahtuu - Kesäkauppapäivä ja Taidekesä 2023 -avajaiset

Kyyjärven kesätapahtumat käynnistyvät Kesäkauppapäivästä ja Taidekesä 2023 -avajaisista. Kauppakeskus Paletin Kesäkauppapäivässä lauantaina 10.6. klo 12–14 luvassa työpajoja, tuote-esittelyjä, maistiaisia, makkaraa ja liikkeissä hyvät tarjoukset. Kyyjärvi Campingilla vietetään Taidekesä 2023 -avajaisia jossa ohjelmassa mm. Mäntyperä -kirjan julkistamistilaisuus.

Kauppakeskus Paletissa järjestetään Kesäkauppapäivä 10.6. Päivän aikana juhlitaan myös Yhteismyymälän 4-vuotissynttäreitä. Sale tarjoaa asiakkaille makkaraa klo 11–14 ja klo 14 arvotaan kaikkien arpalipukkeen täyttäneiden kesken Ostoskori-lahjakortti, jonka arvo on 100 euroa. 

Paletin piha-alueelle on esineiden maalausta spraymaaleilla, kotoa voi tuoda pieniä tavaroita tuunattavaksi maaleilla. Rustiikin kutsuma MaaliMuija Oy:n edustaja on paikalla opastamassa maalien käyttöä. Kannonkukan yrittäjä opastaa pienten kukka-asetelmien teossa. Tarvikkeita on kaikille halukkaille valmiina, osallistumismaksu 5 euroa. Kukka-asetelman saa viedä jokainen tekijä mukanaan. Luvassa myös Lelukirppis, jonne lapset voivat tulla vanhempiensa kanssa myymään leluja. Kirppispöytä pitää tuoda mukana, paikkahinta on 5 euroa. Kirppisaika on klo 12–14, pöytiä voi tulla valmistelemaan aikaisemmin.  Lelukirppis järjestetään Paletin ulkokatoksessa. 

Yhteismyymälän 4-vuotissynttäreillä on paikalla mm. Hopeapuron koruedustaja, asiakkaiden kesken koruarvontaa. Väri- ja tyylikonsultti Pirjo Kallioniemi tekee pikavärianalyysejä huiveilla klo 10–15. Kokopäivän on luvassa Lakumestan karkkimaistatusta, arvontaa, ilmapalloja sekä hyviä tarjouksia eri osastoilla. 

Taidekesän avajaisia vietetään Kyyjärvi Campingilla. Päivä on täynnä ohjelmaa kaiken ikäisille taiteen, kulttuurin ja kesän ystäville. Leirintäalueella on mm. ite tehtyjä leivonnaisia, rompetori klo 10-15 ja  Mäntyperä -kirjan julkkarit, puheita ja kuorolaulua alkaen klo 15.00. Päivää vietetään Avoimet kylät - tapahtuman hengessä. Illalla Taidekesän avajaisbileet ja Aurinkoterassilla esiintyy Viento!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset