Kasvikuivureita vuokrattavana

Luonto ja ympäristö
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Essi Honkonen

Kasvikuivureita vuokrattavana

Kesän marjakausi lähestyy, nyt on loistava mahdollisuus säilöä sato kuivaamalla.

Karstula-Kyyjärven 4H-yhdistyksellä on käytössään kaksi kasvikuivuria, joita saa vuokrata yhdistykseltä hintaan 20€/viikko.

Kuivureilla voi kuivata yrttejä, marjoja, hedelmiä ja sieniä. Kuvurissa on 10 ritilää, joten kerralla saa kuivattua ison määrän haluamiaan tuotteita. Kuivatut hedelmät/kasvikset menevät todella pieneen tilaan ja oikein kuivattuna säilyvät pitkään.

Kuivurin mitat ovat 54x43x42 cm. Mukana tulee ohjekirja kuivurin käytöstä. Netistä löytyy paljon vinkkejä ja ohjeita oikeanlaiseen kuivaamiseen liittyen. 

Kuivurin voi vuokrata käyttöönsä sopimuksen mukaan Karstulasta 4H:n toimistosta Himmelistä tai Kyyjärveltä nuorisotalolta (vanhasta Muksulasta). Kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä vuokraamisesta, niin ehditään sopia molemmille osapuolille sopiva päivä kuivurin luovuttamiselle. Kuivurin luovutukset ja palautukset vain arkisin.  

Lisätietoja kuivurista sekä varaukset soittamalla tai viestillä (myös WhatsApp) Essille 044 059 6621. 

Hinta 20€/vk käteisellä tai jälkeenpäin laskutettuna, jolloin hintaan lisätään laskutuslisä 3€.

Kuivuri tulee palauttaa sovittuna päivänä hyvin puhdistettuna. Myöhässä palautetusta kuivurista perimme lisähinnan 10€/pv. Alaikäiset voivat vuokarata kuivurin huoltajan luvalla (huoltaja mukana hakemassa kuivuria).

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset