Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 21.8.

Vapaa-aika
18.08.2023
Karstulan kansalaisopisto
Maarit Ohranen
Ohjelmalehtinen.

Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 21.8.

Karstulan kansalaisopiston ohjelmalehti on jaettu kotitalouksiin. Ohjelmalehtiä on jaossa myös Kyyjärven kirjastossa.

Kansalaisopiston ohjelma on jaettu alueen talouksiin. Ohjelmalehdessä kerrotaan tarkemmin ilmoittautumisajoista ja muista käytänteistä. Kurssit alkavat pääsäntöisesti viikolla 37 (ma 11.9. - pe 15.9.) ja taiteen perusopetus viikolla 36 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita. Ilmoittautuminen alkaa ma 21.8.2023 klo 8.

Kaikille kursseille tulee ilmoittautua viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua.
Kursseille voi ilmoittautua kahdella tavalla:

  • puhelimitse 044 459 6656 tai 044 459 6647 / kansalaisopiston toimistoon

Kurssit toteutetaan, kun osallistujia on riittävä määrä, siksi ennakkoilmoittautuminen on pakollista.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et osallistu kurssille, jolle olet ilmoittautunut, ilmoitathan peruuttamisen, joko sähköpostitse tai puhelimitse toimistoon ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muussa tapauksessa veloitetaan koko kurssimaksu.

Karstulan kansalaisopisto saa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä opintoseteliavustusta, jolla voidaan korvata tai alentaa kohderyhmään kuuluvien opiskelijoiden opintomaksuja. Opintoseteliavusta voivat saada työtön henkilö, senioriväestö eli 63 vuotta täyttäneet sekä eläkeläiset ja maahanmuuttajat.

Hakemus opintosetelialennuksesta tehdään samalla tavoin kuin ilmoittautuminen. Jos ilmoittaudut puhelimitse, mainitse, että haluat jonottaa opintoseteliä. Jos ilmoittaudut netissä, voit ilmoittautua samalla opintosetelijonoon. Opintosetelialennukset myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin määrärahaa riittää. Huomaa, että yksi henkilö voi käyttää ainoastaan yhden alennuksen. Jos olet saanut alennuksen, se näkyy laskulla.

Tämä artikkeliteksti on osittain kopioitu Karstulan kansalaisopiston nettisivuilta. Sieltä löydät paljon muutakin hyödyllistä tietoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa https://karstula.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kansalaisopisto/

Painetussa ojelmalehtisessä oleviin tietoihin on saattanut tulla muutoksia. Ajantasalla olevat tiedot löytyvät osoitteesta opistopalvelut.fi/karstula. (Esim. Posliininmaalaus on peruuntunut Kyyjärven kursseista.)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset