Rahanarvoinen etu

Vapaa-aika
Karstulan kansalaisopisto
Maarit Ohranen
Ohjelmalehtinen.

Rahanarvoinen etu

Vielä ehdit ilmoittautua Karstulan kansalaisopiston kursseille. Jos samasta taloudesta osallistuu usemapi henkilö opiston kursseille, niin sinulla on mahdollisuus perhealennukseen. Kannattaa hyödyntää tämä etu.

Perhealennuksen voi saada, vaikka perheenjäsenet osallistuisivat eri kursseille. Mutta alennus ei tule automaattisesti, vaan sinun tulee hakea sitä erikseen. Voit anoa sitä ilmoitattutumisen yhteydessä, mikäli ilmoittaudut puhelimitse (044 459 6656 tai 044 459 6647). Jos teet ilmoittautumisen verkkoilmoittautumisella ,niin perhealennusta tulee hakea ensisijaisesti sähköpostilla: mirja.thorstrom@karstula.fi. 

Jos olet ehtinyt jo ilmoittautua, voit anoa perhealennusta myös jälkikäteen, kunhan teet sen viimeistään 29.9.2023. Alla kopioitu teksti opiston sivuilta:

"Perhealennus

Jos samasta taloudesta tai yhteishuoltajuussuhteesta osallistutaan kansalaisopiston opetukseen, on ns. perhealennus toisella opiskelijalla 25 % ja kolmannella 50 % alkuperäisestä kurssimaksusta. Alentamaton maksu peritään siltä perheenjäseneltä, jonka kurssimaksu on pienin. Perhealennus tulee hakea ilmoittautumisen yhteydessä annettuun määräpäivään mennessä. Alennus ei koske musiikin yksilöopetusta.

Alennukset eivät tule automaattisesti, vaan saadaksesi ne sinun tulee ilmoittaa siitä toimistoon mieluiten sähköpostilla. Koko lukuvuoden kurssien osalta ilmoita viimeistään 29.9.2023."

P.S. Muistathan ilmoittatua ajoissa, sillä kaikille kursseille tulee ilmoittautua viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin alkua. Kurssit alkavat pääsäntöisesti viikolla 37 (ma 11.9. - pe 15.9.) ja taiteen perusopetus viikolla 36 ellei opinto-ohjelmassa toisin mainita.

Vireää syksyä harrastusten parissa!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset