Kyypartion koloillat alkavat - tule mukaan

Lapset ja nuoret
Kyypartio ry
Tiina Lampinen
Lettujenpaistoa
Lettujenpaistoa
Lettujenpaistoa
Lapset leikkivät
Olikohan tämä sitä värimummoa?
Lapsia ja aikuisia
Perheiden pienimmillä oli aivan omat leikit

Kyypartion koloillat alkavat - tule mukaan

Kyypartion syksy aloitettiin satamassa 30.8.2023 klo 18. Paikalle oli kutsuttu niin partiolaiset, ei-vielä-partiolaiset, ei-partioikäiset sekä kaikkien edellä mainittujen kotijoukot. Kutsuun vastasi kiitettävä määrä kaikenikäisiä, mahtavaa! Aluksi tutustuimme partiolaisten ikäryhmiin ja tapoihin. Partiotapoihin kuuluvat mm. erilaiset huudot, ja Kyypartion lippukunnan oma huuto tuli illan aikana varmasti kaikille tutuksi. Tavoitteena oli, että Pölkissäkin tietäisivät partiolaisten olevan koolla. Kuuluikohan huuto?

Aikuiset vastasivat illan tarjoiluista, eli lettujen paistamisesta, ja nuoret johtajat vetivät pienemmille erilaisia leikkejä – taisi muutama aikuinenkin intoutua leikkimään. Leikkien jälkeen oli vuorossa lettujen syöminen. Illan lopuksi huusimme vielä lippukunnan huudon ja teimme sisaruspiirin. Lämmin kiitos kaikille apukäsille ja mukana olleille!

Partion toimintaan voi lähteä mukaan milloin vain, mutta helpoiten ohjelmaan pääsee mukaan näin syksyllä. Eli jos et ollut aloituksessa, niin vielä ehdit mukaan oman ryhmäsi toimintaan. Ryhmät kokoontuvat kirkon alakerrassa seuraavasti 4.9.2023 alkaen:

 

Maanantaina klo 17.15–18.15
Sudenpentulauma Fortnite Ketut (1–3 lk)
ryhmänjohtajina Sini & Maija, akelana Marjaana 040-5780046

Torstaina klo 18–19
Seikkailijajoukkue OS Sudet (4–6 lk)
ryhmänjohtajana Jimi, sampona Tiina 040-8453109

Tarpojavartio Konasällit (7-8 lk) kokoontuvat noin joka toinen tiistai klo 18–19 alkaen 12.9.
luotsina Tiina 040-8453109

 

Uutena ryhmänä meillä aloittaa perhepartio. Ryhmään ovat tervetulleita 0-6 -vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa yhdessä sovittuna ajankohtana. Lisätietoja ryhmänvetäjältä Leenalta 040-5577596
 

HUOM! Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kololla, mutta kokoontua voidaan myös muualla esim. satamassa, Harsunkankaalla jne. Eli mikäli et pääse ensimmäiselle kokoontumiskerralle, niin tarkistathan seuraavan koloillan paikan laumasi/joukkueesi/vartiosi aikuiselta. Koloiltoihin tulee AINA pukeutua kelinmukaisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset