Joukkue KYKY tilanne Kilometrikisassa2023

Liikunta ja urheilu
03.09.2023
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
fillarit
tulokset
Kuntasarjan tilanne 3.9.

Joukkue KYKY tilanne Kilometrikisassa2023

Viimeinen kuukausi fillaroida kilometrejä / minuutteja leikkimielisessä kisassa. Poljet samalla hyvää kuntoa ja mieltä itsellesi.

Jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan KYYJÄRVI omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttaa myös oman kuntansa kilometrisaldoa. 
Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Kuntasarjan tulokset päivittyvät tunnin välein.

Joukkueeseen on kirjautunut 22 pyöräilijää ja yhteensä on poljettu 22 919,50 kilometriä, josta sähköpyörällä ajetut kilometrit yhteensä 8932

Sähköpyöräsarjaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan tavallisen sarjansa lisäksi sähköpyöräsarjassa kilpailevat automaattisesti joukkueet, joissa yksikin jäsen on kirjannut sähköavusteisella pyörällä ajettuja kilometrejä. Joukkueen vahvuus sähköpyöräsarjassa muodostuu automaattisesti sen perusteella, kuinka monta sähköavusteisella ajavaa pyöräilijää joukkueessa on.

Kilometrikisaa on vielä kokonainen kuukausi jäljellä, joten ehtii vielä hyvin kerryttää kilometrejä. Tässä vaiheessa kannattaa myös ajetut kilometrit kirjata. Kisan jälkeen järjestelmään ei enää pääse. 
Vertailuna viime vuoden 2022 yhteenlasketut kilometrit olivat reilut 32 200.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset