KyKy-Betset astelee kotiyleisön eteen harjoitusturnauksen merkeissä Lauantaina 16.9.

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala
KYY YORK Turnaus La 16.9. Klo: 14:00 alkaen! Liput: 10€ (Hintaan sisältyy päivän kaikki 3 ottelua)
KYY YORK Turnaus La 16.9. Klo: 14:00 alkaen! Liput: 10€ (Hintaan sisältyy päivän kaikki 3 ottelua)
Harjoitus Ottelu KyKy-Betset vs Karelian Hurmos Su 17.9. Klo: 14:00. Liput: 10€ (Lipun hintaan sisältyy myös 5€ arpalippu, päävoittona 7 kuution klapikuorma!)
Harjoitus Ottelu KyKy-Betset vs Karelian Hurmos Su 17.9. Klo: 14:00. Liput: 10€ (Lipun hintaan sisältyy myös 5€ arpalippu, päävoittona 7 kuution klapikuorma!)

KyKy-Betset astelee kotiyleisön eteen harjoitusturnauksen merkeissä Lauantaina 16.9.

Kyyjärven KyKy-Betsetin Mestaruusliigajoukkue pelaa tulevana viikonloppuna harjoitusturnauksen Kyyjärvellä. KYY YORK Turnaukseen osallistuvat isäntäjoukkueen lisäksi kaksi muuta liigajoukkuetta Kokkolan Tiikerit sekä Karelian Hurmos. KyKy-Betset sekä Hurmos kohtaavat vielä sunnuntaina uudelleen.

KyKy-Betset on aloittanut valmistautumisensa tulevaan Mestaruusliigakauteen. Harjoitusottelut lähtivät toden teolla käyntiin Akaa-Volleyta vastaan Mänttä-Vilppulassa. Tuolloin Akaa-Volley oli Betonimiehiä vahvempi vieden kaikki neljä erää nimiinsä tiukasti: (25-22, 26-24, 25-22, 35-33)

Harjoitusottelut jatkuivatkin heti viikon jälkeen Oulussa Oulun Kiskon järjestämässä Peto Cupissa, missä vastaan asettuivat 1-sarjaa pelaava isäntäjoukkue Kisko sekä Kokkolan Tiikerit. KyKy-Betsetin peli oli ottanut isoja harppauksia eteenpäin, mikä näkyi myös tuloksessa: Betonimiehet voittivat molemmat pelinsä.

- Jos verrataan kauden ensimmäistä harjoituspeliä Akaa-Volleyta vastaan ja Oulun turnausta, olen positiivisella tuulella. Onnistuimme parantamaan vastaanottoa ja Joel (Laakso) pystyi rakentamaan peliä paremmin. Töitä on tietysti vielä paljon jokaisella osa-alueella, mutta askel askeleelta ollaan menossa oikeaan suuntaan, kertoo Guntis Atars, KyKy-Betsetin päävalmentaja.

Kokkolan Tiikerit ovat viikonlopun turnauksesta hieman tutumpi vastus. Joukkueen runko on pitkään pysynyt kasassa, mikä helpottaa myös päävalmentaja Mikko Keskisipilän työtä. Lisäksi Tiikerit nappasivat riveihinsä tutun passarin Anton Välimaan, joka pelasi Tiikereissä viimeksi kaudella 2020-2021 voittaen SM-pronssia. Tiikerien joukkueessa on myös Betonimiehille viimekaudelta tuttuja miehiä, kun hakkuri Oskari Keskinen sekä passari Tatu Venetjoki siirtyivät takaisin Tiikerien joukkueeseen. Oulun turnauksessa Betonimiehet onnistuivat voittamaan Tiikerit 3-0 napaten pelissä peräti kymmenen torjuntaa. Tuolloin matkassa ei ollut seuraikoni Antti Leppälää ja Oskari Keskinen istui siviilit päällä vaihtopenkillä.

Toinen turnaukseen osallistuvista joukkueista on KyKy-Betsetin kotiavauksen vastustaja Karelian Hurmos. Hurmoksen joukkueesta on tihkunut tietoa melko niukasti. He pelasivat viime viikonloppuna harjoituspelin Savo Volleyta vastaan vieden sen 3-1. Joukkue on uudistunut jonkin verran, mutta tärkeitä jatkajia ovat
passari Niko Haapakoski, yleispelaajat Janne Marttila ja Matias Korhonen, keskitorjuja Atte Rissanen sekä libero Tatu Hakkarainen. Uusista tulokkaista täytynee mainita hakkuri Alex Nikolaev, joka paukutti Savoa vastaan Hurmoksen kovimmat pisteet (11p).

KyKy-Betsetin päävalmentaja Guntis Atars odottaa tulevaa viikonloppua mielenkiinnolla:
- Tuleva viikonloppu tulee olemaan mielenkiintoinen. Tiikerit varmasti haluavat meistä revanssin ja Hurmos on tällä hetkellä melko tuntematon joukkue. Odotan joukkueen (KyKy-Betset) pelaavan yhdessä ja kehittyvän koko ajan niin ei jäädä ilman voittoja!

Tervetuloa Kaikki Lauteille Kannustamaan ja katsomaan missä kunnossa KyKy-Betsetin miehistö on ennen Mestaruusliigakauden avausta joka pelataan la 30.9. Raision Loimua vastaan Raisiossa.

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset