Hallakankaan tuulipuiston avajaisjuhla

Tekniikka ja talous
Ilmoitus / WInda Energy /
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Hallakankaan tuulipuisto.

Hallakankaan tuulipuiston avajaisjuhla

Hei kyyjärveläiset! Usean vuoden hanketyö on tullut päätökseen, kun Hallakankaan kahdeksan turbiinin tuulipuisto Kyyjärvellä aloittaa toimintansa.

Juhlistamme avajaisia 28.9.2023 Kyy York Arenalla, ja haluamme toivottaa tuulipuiston toiminnasta kiinnostuneet kuntalaiset tervetulleeksi tapahtumaan. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista.

Ohjelma alkaa tuulipuistovierailulla, jonne lähdetään yhteiskuljetuksella juhlapaikalta klo 12. Halutessanne voitte osallistua pelkästään varsinaiseen juhlatilaisuuteen, joka alkaa klo 14. Luvassa on puheenvuoroja sekä hankkeen että sidosryhmien edustajilta, maistuvaa ruokaa ja musiikillista viihdettä. Juhlatilaisuus kestää noin 3–4 tuntia.

Mikäli haluatte juhlistaa kanssamme Hallakankaan tuulipuiston avajaisia, ilmoittakaa osallistumisestanne viimeistään 20.9. sähköpostitse osoitteeseen viestinta@winda.fi. Kertokaa sähköpostissa kaikkien paikalle saapuvien henkilöiden nimet sekä mahdolliset ruoka-allergiat. Ilmoittakaa lisäksi, minkä tuulipuiston avajaisiin olette tulossa, ja osallistutteko myös tuulipuistokierrokselle. Paikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Juhlaterveisin,

Hallakankaan tuulipuiston projektitiimi / Winda Energy

https://www.winda.fi

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset