Nuopparilla vietettiin halloween discoa

Lapset ja nuoret
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Essi Honkonen

Nuopparilla vietettiin halloween discoa

Tiistaina 31.10. vietettiin 3.-6. luokkalaisten halloween disco nuopparilla. Järjestelyistä ja illan ohjelmasta vastasi pääasiassa Kyyjärven nuorisovaltuusto, 4H oli vain hieman järjestelyissä mukana. 

Paikalle saapui hieman alle 30 lasta, joista suurin osa oli panostanut hienosti omaan pukeutumiseensa. Mainoksessa oltiin luvattu palkita paras asu, joten ehkä se toimi innoittajana monille panostaa omaan pukeutumiseensa! Parhaan asun palkinnon voitti upealla itsetehdyllä asullaan susi, joka näkyy liitteenä olevassa kuvassakin.

Lapset viihtyivät illan aikana hyvin omissa touhuissaan, mutta lisäksi ohjelmassa oli aasin hännän kiinnitystä sekä tanssikilpailu. Monet innostuivat myös laulamaan suosikkikappaleitaan muiden edessä ja lopuksi löytyi muutama biisi, jotka taisivat olla suurimmalle osalle tuttuja, sillä yhteislaulu raikui todella kuuluvasti vielä juuri ennen discon loppumista. 

Nuoret olivat kyllä järkänneet taas tosi kivan illan lapsille, ja kaikki lapset vaikuttivat iloisilta lähtiessään discosta!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset