Kunnanjohtajan joulutervehdys

Kunnalliselämä
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
Hyvää Joulua toivottaa toimiston tontut!

Kunnanjohtajan joulutervehdys

Hyvät kuntalaiset,

Joulun aika on jälleen käsillä, ja haluan lähettää teille kaikille lämpimimmät jouluterveiset. Tämä vuosi on ollut meille kaikille poikkeuksellinen ja haastava, mutta se on myös osoittanut, miten vahvoja ja yhteen hiileen puhaltavia kuntalaisia me olemme.

 

Joulun sanoma kertoo meille yhteisöllisyydestä, toivosta ja rakkaudesta. Se muistuttaa meitä myös pysähtymään hetkeksi ja arvostamaan rakkaitamme sekä ympärillämme olevaa kauneutta.

 

Toivon, että jokainen teistä saa viettää joulun rakkaidensa kanssa ja saa levätä sekä nauttia iloisista hetkistä. Muistakaamme myös niitä, joilla ei ole mahdollisuutta viettää joulua perheen kesken tai jotka saattavat kokea joulun yksinäisyyttä. Pienellä teolla voimme tuoda iloa ja lämpöä myös heidän elämäänsä.

 

Tuleva vuosi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Yhdessä voimme selviytyä niistä ja luoda entistä vahvemman ja paremman kuntayhteisön. Haluan kiittää teitä kaikkia siitä sitoutumisesta ja yhteistyöstä, jota olette osoittaneet paikkakuntamme kehittämiseksi.

 

Olemme ylpeitä kuntamme vahvuuksista ja haluamme jatkossakin tehdä töitä sen hyvinvoinnin eteen. Tehkäämme yhdessä vuodesta 2024 entistäkin parempi ja toivotan teille kaikille iloista joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Ystävällisin terveisin,
Tiina Pelkonen
Kunnanjohtaja

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset