Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysely kuntalaisille

Kunnalliselämä
Kyyjärven kunta
Jouni Kujala
Pieni kylä - suuri sydän kuva.

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysely kuntalaisille

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus tarkoittavat kaikkien ihmisten tasapuolista kohtelua ja yhtäläistä arvoa. Käytännössä se on syrjimättömyyttä sekä tasavertaisia mahdollisuuksia saada työtä, koulutusta ja palveluita. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen on kaikkien eduksi, sillä kuka tahansa saattaa tulla syrjityksi esimerkiksi iän tai terveydentilan perusteella.

Hyvä kuntalainen

Kyyjärven kunta päivittää kunnan yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmaa. Suunnitelman päivittämistä varten kartoitetaan parhaillaan tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista kunnan toiminnassa. Pyrimme tunnistamaan sellaisia paikkoja ja tilanteita, joissa voisimme kehittää kaikkien ihmisten tasapuolista kohtelua ja yhtäläisiä mahdollisuuksia osallistua työelämään, päätöksentekoon sekä muuhun kunnan järjestämään toimintaan.

Vastaathan yhdenvertaisuuskyselyyn ja kerrot omista kokemuksistasi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta Kyyjärvellä. Kyselyn kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti. 

Vastausaika kyselyyn on 11.12.-31.12.2023.

Kiitos vastauksistasi ja osallistumisestasi!

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Kyy-York -tuotteita viidelle vastanneelle 

Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite) kyselylomakkeessa kerrotulla tavalla. Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset