Vuoden 2023 Positiivisin on Kylätupa!

Vapaa-aika
Teija Uitto-Kohonen
Kyyjärven kunta
Teija Uitto-Kohonen
Vuoden 2023 Positiivisin on Kylätupa!

Vuoden 2023 Positiivisin on Kylätupa!

Kylätuvan aktiiviset vapaaehtoistoimijat palkittiin Kyyjärven kunnan järjestämässä Yrittäjien ja vapaaehtoistyötä tekevien Puurojuhlassa Kivirannassa. Kunnan puolesta huomionosoitusta olivat jakamassa sivistysjohtaja-rehtori Sanna Honkonen ja elinvoimakoordinaattori Teija Uitto-Kohonen.

Sivistysjohtaja-rehtorin Vuoden 2023 Positiivisimman julkistuspuheenvuoro Puurojuhlassa:

”Tämän palkinnon saajan toiminnasta, asenteesta ja arvoista voimme jokainen löytää hyvin myös tämän puurojuhlan tavoitteet eli vuoropuhelu, yhteishenki, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Kunnian osoituksen saajat kuvaavat erinomaisesti vapaaehtoistyön merkitystä niin yksittäisen kuntalaisen kuin koko kunnankin hyvinvoinnin näkökulmasta. Järjestöjen ja eri vapaaehtoistyötä tekevien toiminnalla luodaan kuntalaisille yhteenkuuluvuutta, merkityksen tunnetta, lähimmäisen rakkautta, toisesta välittämistä niin ilon kuin surunkin hetkellä.

Haluan tässä samassa yhteydessä osoittaa erittäin suuret kiitokset kaikille järjestöille ja vapaaehtoistyötä tekeville kuntamme puolesta. Me yhdessä kunta, kuntalaiset, yrittäjät, järjestöt ja vapaaehtoiset annamme pienelle kunnalle suuren sydämen.

Vuoden 2023 positiivisin luo ympärilleen valoa ja lämpöä takkatulen tavoin. Toiminnassa mukana oleville ovat tärkeitä kaiken ikäiset kuntalaisemme. Henkilökohtaisesti olen kokenut, että erityisesti lapset ja nuoret ovat näille ihmisille tärkeitä. Koulu ja varhaiskasvatus on saanut useasti tukea heiltä. Tiedän, että toimintanne on erittäin tärkeää myös työ- ja ikäihmisille. Niin nykyisille kuntalaisille kuin tänne juurensa jättäneille. Valoa ja lämpöä tuova takkatupanne tarjoaa lämminhenkisiä kohtaamisia monille kuntamme asukkaille ja täällä piipahtaville. Saatte ihmiset hyvälle mielelle ja teiltä löytyy aina sydämellistä seuraa.”

Kunniakirjasta poimittua:

  • Kylätupa saa ihmiset hyvälle mielelle.
  • Kylätuvasta löytyy aina sydämellistä seuraa.
  • Kylätupa on tärkeä ja merkityksellinen kohtaamispaikka.
  • Kylätuvassa kahvi maistuu paremmalta.
  • Kylätuvassa sinusta välitetään.
  • Kylätuvan vapaaehtoisten työpanos on korvaamaton.

Vielä kerran lämpimät onnittelut Kylätuvalle ja Kylätuvan ahkerille vapaaehtoistoimijoille!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset