Kyyjärven Osuuspankki on nimittänyt Jaakko Ylitalon uudeksi toimitusjohtajakseen

Työ ja yrittäminen
POP-Pankki / viestintäpäällikkö Maija Hyötyläinen /
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Jaakko Ylitalo Kyyjärven osuuspankin toimitusjohtaja.

Kyyjärven Osuuspankki on nimittänyt Jaakko Ylitalon uudeksi toimitusjohtajakseen

POP Pankki -ryhmään kuuluvan Kyyjärven Osuuspankin hallintoneuvosto on nimittänyt Jaakko Ylitalon pankin toimitusjohtajaksi. Ylitalo aloittaa tehtävässään 4.3.2024 nykyisen toimitusjohtajan Urpo Ojalan jäädessä eläkkeelle.

Jaakko Ylitalo on aiemmin toiminut Petäjäveden Osuuspankin toimitusjohtajana vuodesta 2011. Tätä ennen hän on toiminut Nordealla monissa eri johtotehtävissä. Hänellä on aiempaa työkokemusta POP Pankista.

”Jaakko Ylitalo on kokenut johtaja sekä esimies ja hän tuntee toimintaympäristömme hyvin. Jaamme näkemyksen asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin edistämistä ja toimialueen elinvoimaisuuden kehittämistä. Yhteistyö ja yrittäjyyden arvostaminen painottuivat Ylitalon valinnassa”, sanoo Kyyjärven Osuuspankin hallintoneuvoston puheenjohtaja Timo Noponen.

”Haluan kiittää asiakkaitamme ja henkilöstöämme luottamuksesta yhteisistä vuosista. On hienoa olla siirtämässä kapulaa uudelle johtajalle Kyyjärven Osuuspankin saavuttamilla asiakas- ja henkilöstötyytyväisyystuloksilla”, toteaa pankin toimitusjohtaja Urpo Ojala.

”POP Pankki -ryhmä ja Kyyjärven Osuuspankki ovat molemmat tuttuja entuudestaan työskennellessäni ryhmässä aiemmin sekä ollessani pankin asiakas. Jokaisella pankilla on omat erityispiirteensä ja asiakkaansa. Kyyjärvellä on vahva jalansija seutukuntansa pankkina ja sen henkilöstö on erittäin osaavaa. Odotan innostuneena aloittamista uudessa työssä”, kommentoi Jaakko Ylitalo nimitystään.

*************************

Lisätietoja: 
Urpo Ojala, toimitusjohtaja, POP Pankki Kyyjärvi, puh. 040 503 4103
Timo Noponen, hallintoneuvoston puheenjohtaja, POP Pankki Kyyjärvi, puh. 040 343 420 
Jaakko Ylitalo, toimitusjohtaja alk. 4.3.2024, POP Pankki Kyyjärvi, puh. 044 986 0611

*************************
Maija Hyötyläinen
viestintäpäällikkö
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset