Palveluverkko

Hyvinvointi
Kyyjärven kunta
Minna Pitkänen
Palveluverkko

Palveluverkko

Keski-Suomen hyvinvointialueen tulevan palveluverkon suunnittelu on käynnissä. Palveluverkkotyössä pohditaan sitä, missä ja miten sosiaali- ja terveyspalveluja tarjotaan, jotta niiden saatavuus ja saavutettavuus olisi kaikille keskisuomalaisille mahdollisimman yhdenvertainen.
Palveluverkon eri vaihtoehtoihin on mahdollisuus tutustua www.hyvaks.fi sivuilla.
Eri puolella Keski-Suomea järjestetään asukastilaisuuksia, joissa voi osallistua palveluverkon kommentointiin. Osaan tilaisuuksiin voi osallistua myös etänä. Sisällössä tarkemmat päivät. Sisällöstä löytyy myös linkki, jonka kautta kuntalaiset voivat kommentoida palveluverkko suunnitelmaa.

Palveluverkkotyöstä keskustellaan asukastilaisuuksissa helmi-​maaliskuussa ympäri Keski-Suomea 

Kaikilla keskisuomalaisilla on mahdollisuus osallistua palveluverkon kommentointiin ympäri Keski-Suomea järjestettävissä asukastilaisuuksissa:   

Asukastilaisuuksissa on paikalla hyvinvointialueen johtoa ja tilaisuuksissa esitellään palveluverkkojen eri vaihtoehtoja sekä keskustellaan aiheesta. Asukastilaisuuden keskusteluista tehdään muistiinpanot ja ne käsitellään myöhemmin hyvinvointialueen palveluverkon työryhmissä. 

Asukastilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikkien Keski-Suomen kuntien asukkaat, hyvinvointialueen henkilöstö, kuntien edustajat, järjestöt, yritykset, muut sidosryhmät ja kumppanit. Osaan tilaisuuksista voi osallistua myös etäyhteyksien välityksellä. 

Asukastilaisuuksien lisäksi keskisuomalaisten on mahdollista kommentoida palveluverkkoon liittyvää materiaalia 22.2. alkaen osoitteessa otakantaa.fi. Palautetta voi antaa sähköisten keinojen lisäksi myös paperisella palautelomakkeella, joita löytyy tulostettuna sosiaali- ja terveysasemilta. 

 

Lisätietoa palveluverkkotyöhön osallistamisesta verkkosivuillamme hyvaks.fi/palveluverkko   

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset